Novak Đoković
Foto: Printscreen/Printscreen Instagram

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, nije prijavio trening na nekom od pomoćnih terena Vimbldona na dan kada treba da se nastavi njegov meč protiv Huberta Hurkača u četvrtom kolu Vimbldona. 

Podsetimo, Novak vodi sa 2:0 u setovima, pošto je dobio prva dva u tajbrejku u nedelju uveče, ali je meč prekinut zbog "policijskog časa" koji je specifičan u Engleskoj za sportske događaje posle 23 sata.

Novakov meč biće nastavljen na Centralnom stadionu nakon meča koji budu odigrale Elena Ribakina i Beatris Hadad Maja, čiji duel počinje od 14.30, pa Novak ne bi trebalo da izađe na teren pre 16 časova. 

Novak Đoković

Printscreen Instagram

 

RADUJEMO SE BUDUĆNOSTI Teniska akademija Janka Tipsarevića zvanični partner Kazahstanskog teniskog saveza

Đoković na dan kada treba da igra nastavak protiv Hurkača nije prijavio trening na nekom od pomoćnih terena, ali sudeći po njegovim storijima na Instagramu, već je počeo sa zagrevanjem i pripremom za nastavak meča. 

On je uz pomoć kondicionog trenra Marka Panikija i fizija Miljana Amanovića radio zagrevanje po ugledu na staru dečiju igru "lastiš", pa je preskakao određene visine i tako zagrevao mišiće nogu.

Ipak, nije isključeno da Novak neplanirano ipak izađe na neki od pomoćnih terena da se zagreje za nastavak meča sa Poljakom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading