KAŽNJAVAJU GA ZBOG ĐOKOVIĆA? Noletov prijatelj tvrdi da ga muče zbog Srbina, sada se oglasila i sama BANKA
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon višednevnog skandala i prozivki na račun Coutts-a, sada su se oglasili i iz same banke, ističući da Coutts ne gasi račun svojih klijenata "samo na osnovu legalno zadržanih političkih i ličnih stavova".

- Prepoznajemo značajan interes u ovom slučaju. Ne možemo da komentarišemo detalje s obzirom na naše obaveze o poverljivosti klijenata. Međutim, Coutts-ova politika nije da zatvara račune klijenata isključivo na osnovu legalno održanih političkih i ličnih stavova. Odluke o zatvaranju računa ne uzimaju se olako i uključuju niz faktora, uključujući komercijalnu održivost, razmatranje reputacije i zakonske i regulatorne zahteve - navodi se u najnovijem saopštenju banke.

BES I SAMO BES Za njega je Novak mala beba, evo ko je teniser sa najviše slomljen reketa

Iz Coutts-a navode da "prepoznaju kritičnu važnost pristupa bankarstvu".

- Kada je postalo jasno da naš klijent nije u mogućnosti da obezbedi bankarske usluge na drugom mestu, a kako je javno potvrdio, ponuđene su mu alternativne bankarske usluge sa NatWest-om. Ta ponuda stoji.

Britanski političar Najdžel Faraž je u sredu dokument, za koji je tvrdio da pokazuje da je Coutts zatvorio svoj bankovni račun jer se ne slaže sa njihovim političkim stavovima, opisao kao "papir pun predrasuda i gadan". On je dodao da je to i zbog prijateljstva sa Nokovam Đokovićem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading