Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/MARK LYONS

Mnogo je onih iz sveta tenisa, ali i drugih životnih delatnosti koji su opasno znali da udare na Novaka Đokovića. Malo je onih koji su do kraja ostali verni tom stavu.

Ima mnogo "preletača" a ovo su najveći.

Mats Vilander

MNOGO SU JADNI Nekada su vređali Novaka, a sada mu se šlihtaju - ovo su najveći

EPA/TOUSSAINT KLUITERS

 

 

Ovaj čovek je "ikona" promene mišljenja... Godinama je pljuvao Novaka, pričao najgore stvari o Srbinu, a onda... Došlo je do totalnog preokreta. Sada stalno hvali Novaka, predviđa mu još mnogo titula i dugu karijeru. Šta se desilo? Mnogi kažu da je sve maska zbog sponzora.

Ben Rotenberg

Najgnusnije stvari o Đokoviću izašle su iz pera ovog novinara. Nije birao način da uvredi Srbina, a onda... Došlo je do takvog preokreta, da je i on priznao da je Novak najveći svih vremena. Suptilno je to uradio, ali ni on nije mogao da ne pohvali Novaka.

Nik Kirjos

tenis

 

 

 

Ovo je više nego specifičan slučaj... Niko ne može da shvati šta se dogodilo. Kirjos je stalno prozivao Novaka, i samo je došlo do preokreta. Tokom drame koju je Đoković imao u Australiji stao je na njegovu stranu i postali su prijatleji. Kako? Ni danas nikome to nije jasno.

Endi Rodik

MNOGO SU JADNI Nekada su vređali Novaka, a sada mu se šlihtaju - ovo su najveći

EPA/ JOHN G. MABANGLO

 

 

Tokom teniske karijere hteo je da se potuče sa Novakom. Stalno je imao loš komentar za Srbina. Trudio se da ga potceni, a sada je sve drugačije. Rodik stalno hvali Đokovića ističe njegovu mentalnu snagu i umeće. I Endi je totalno promenio mišljenje.

Đoković je čovek koji je od najvećih mrzitelja uspeo da napravi fanove... To ne može svako.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading