Novak Đoković
Foto: EPA/EPA-EFE/Kai Foesterling

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik rekao je da nema poente raspravljati o tome da li je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena. 

- Dominacija Novaka i način na koji konstantno pobeđuje je totalni apsurd. Verovatno najpouzdaniji igrač koji je ikada igrao ovaj sport. Ne bih se nikada kladio protiv njega, na bilo kojoj podlozi i na bilo kojoj podlozi. Nemoguće je izmisliti argument protiv toga da je najbolji ikada. Kao da dokazujete gravitaciju - rekao je Rodik. 

BIO JE PRAKTIČNO MRTAV, ALI SE VRATIO U ŽIVOT Nekadašnji Noletov trener otkrivo Srbinovu tajnu uspeha

On je nastavio u istom tonu dotakavši se nedavno ugraviranog broja 24 na Grend slem tituli.

- Sada je izjednačio broj osvojenih titula sa Margaret Kort, ali on želi sve rekorde i verovatno će doći do broja 25. Nakon toga, verovatno će igrati protiv svoje senke, jer više tamo nema ništa za njega. Doći će do toga da stoji između motivacije i onoga što mu telo govori. Nikada ne uzimajte zdravlje zdravo za gotovo, pogotovo kada vam se približava kraj karijere. Njegovo telo je u stanju da nastavi još nekoliko godina. Nije uopšte čudno reći da je on najbolji sportista planete u ovom momentu - kazao je Rodik.

Posle tri osvojene Grend slem titule, Novak će imati priliku da sa reprezentacijom Srbije osvoji još jedan trofej Dejvis kupa jer je naša selekcija izborila završni turnir i četvrtfinale tog takmičenja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading