Novak Đoković
Foto: EPA/EPA/JUSTIN LANE

Nole je poznat kao veliki šoumen i u ranoj fazi karijere svojim urnebesnim imitacijama kolega i koleginica često je izazivao delirijum na tribinama. Posebno upečatljive bile su njegove imitacije Marije Šarapove i velikog rivala Rafaela Nadala. 

Nekoliko godina srpski as nije imitirao druge tenisere, a onda je na oduševljenje publike ponovo to učinio na nedavno završenom US openu.

POSTOJE DVA NOVAKA, JEDNOG MOŽDA I POBEDITE Legendarni trener analizirao Đokovića, pa otkrio zašto ga je toliko teško pobediti (VIDEO)

U razgovoru za ESPN Novak je otkrio kako je Rafael Nadal reagovao na njegove urnebesne imitacije.

-Na početku moje karijere, kada me je razbijao na terenu, nisu mu smetale, ali kada sam počeo da ga pobeđujem, osetio sam da se energija malo promenila - otkrio je Novak.

Nadalov opušten stav prema Đokovićevim imitacijama bio je povezan sa njegovom superiornošću na terenu tokom godina. Međutim, kako se odnos snaga na terenu menjao, tako se menjalo i mišljenje Španca o imitacijama na njegov račun. Kada je Novak počeo da niže pobede u njihovim međusobnim duelima, imitacije mu više nisu bile simpatične i smešne.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading