Alkaraz je u četvrtfinalu
Foto: AP/AP Photo/Manu Fernandez

Španac se i dalje bori sa Novakom da na kraju kalendarske godine bude prvi na ATP listi, a španski teniser se nada da će 2024. godine igrati u dublu sa svojim idolom Rafaelom Nadalom na Olimpijskim igrama u Parizu.

ŠPANAC POČEO OPERACIJU "SKINUTI NOVAKA SA TRONA" Karlos Alkaraz napravio prvi korak ka skidanju Đokovića sa prvog mesta ATP liste

Za sada, još uvek nema informacija kada će se Nadal vratiti na teren.

Više puta je ponovio da mu je želja da na Rolan Garosu igra još jednom, ali i na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine.

Oporavak nije išao željenim tokom, ali Alkaraz veruje da će se Rafa vratiti tenisu.

- Znam da Rafa mnogo pati trenutno. Nadam se da će se vratiti na teren i da će igrati od početka naredne godine, da ćemo imati zdravog Rafu za Igre. Naravno, bilo bi to ostvarenje sna za mene da igram sa njim u dublu u Parizu. Zavisi od obojice. Ostalo je mnogo emseci do Pariza, mnogo toga može da se dogodi. I ja moram da budem zdrav, da radim naporno i budem spreman za turnir. Videćemo šta će se desiti, ali svakako i dalje imam taj san - poručio je Alkaras.

On će u osmini finala ATP turnira u Pekingu igrati sa Lorencom Musetijem.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading