Alkaraz nije odbranio trofej
Foto: AP/AP Photo/Manu Fernandez

Španski teniser, Karlos Alkaraz plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu pošto je sa 2:0 u setovima (6:2, 6:2) bio bolji od Lorenca Musetija.

Španac će u četvrtfinalu igrati protiv Norvežanina, Kaspera Ruda.

U GLAVI SAMO NOVAK, NOVAK, NOVAK Karlos Alkaraz je opsednut Đokovićem, a ovo je dokaz

Alkaraz je istakao da je zadovoljan odigranim mečom.

- Danas je bio skoro savršen meč za mene. Očigledno je da uvek ima prostora za napredak, da budete bolji iz dan u dan, ali ja sam ponosan na svoj tenis, što igran na ovom nivou, sa kvalitetnim i sjajnim udarcima. Uživam u igri, ali i u Kini i narodu ovde. Ovo su bili veoma dobri dani za mene - rekao je Alkaraz.

Istakao je da je imao posebnu taktiku za italijanskog tenisera.

- Cilj je bio da počnem snažno, pokušavajući da ga gurnem do krajnjih granica, da dominiram i da mu ne dozvolim da uđe u udarac. Ukratko, stalno sam radio nešto drugačije kako mu ne bi bilo prijatno.

Za kraj se osvrnuo na publiku koja mu daje veliki vetar u leđa.

- Bilo je neverovatno ovo što doživljavam ovde. Pune tribine na treninzima, sa energijom i ljubavlju koju mi daju kada izađem na teren. To je ludo, može da se doživi samo u Kini - istakao je on.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading