Alo/M.K. ALEKS U SUZAMA Bilal Brajlović joj doliva so na ranu i ne pušta je na miru, pa je pozvao na ćevape 00:10 Vip 2
Alo/M.K. PREVIŠE SU DUBOKO OTIŠLI Maja i Bilal nema šta ne zameraju jedno drugom i pored toga, priznali emocije 23:29 Vip 0
Alo/M.K. ANA NIKAD VIŠE PONIŽENA Ceo crni sto je napao, Bilal rekao da se ljubio sa njom posle Anite 03:00 Vip 0
Alo/M.K. BILAL LAŽE, RASKRINKAN JE Anita ustala i rekla svoju stranu priče, a onda je ustao Marko Marković i betonirao Brajlovića 02:29 Vip 0
Alo/M.K. NE SNALAZI SE U MIRU Maja ne zamera Bilalu polivanje, šokirala sve priznanjem, a onda se ubacila Milica i rekla ovo, muk za stolom 01:44 Vip 0
Alo/M.K. OPŠTI HAOS ZA CRNIM STOLOM Svi udarili na Maju, ona osudila Anu Spasojević, dok je Sanja Grujić ovo rekla za Marinkovićevu 01:11 Vip 0
Alo/M.K. OGLASILA SE ANINA MAMA Oštro udarila na Bilala, nije birala reči, a ovo je rekla za Matoru i Ša 00:30 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OPET SE OGLASIO BRAJLOVIĆEV MENADŽER Maja i Bilal su posle žurke kliknuli još više, žestoko osudio Anitu, a ovo je rekao za Anu 22:17 Vip 0
Alo/M.K. BILAL ŠČEPAO ANU I NE PUŠTA JE Brajlović na sve načine pokušava da pridobije zadrugarku 23:35 Vip 0
Alo/M.K. SAMO DA MI SE TO NE DESI Aleks Nikolić se odala da je išla kod astrologa, bolje da je potpisala pakt sa đavolom 22:45 Vip 0
Alo/M.K. MENE MARKO NIJE ODRADIO Maja Marinkoviću se poverila Bilalu Brajloviću, on je pozvao kod sebe 21:50 Vip 0
Alo/M.K. BILAL PROGOVORIO NA SAV GLAS Anja Bla je prevarila Baku sa mnom, a kod njega je pod ugovorom, uzima joj ogromnu svotu novca 21:00 Vip 0
Alo/A.M. MISLILA SAM DA ĆETE SE SMUVATI Milicu zanima šta se dešava između Maje i Lil Broksa, radoznalo krenula da ispituje 20:25 Vip 0
Alo/N.S. ŠOK Pao sočan poljubac, Lil Brok ovako Maji poželeo laku noć, a ona se nije bunila (FOTO) 09:25 Vip 0
Alo/A.M. KAD ZAVRŠIŠ DOĐI, MOŽEŠ ŠTA HOĆEŠ Broks otkrio Rodniju šta mu je Sandra rekla, skandal 17:29 Vip 0
Alo/Đ.M. RUKE ĆU TI SLOMITI Obezbeđenje uputilo stravične pretnje zadrugaru, ovo se do sada nije desilo u Zadruzi, isplivao snimak (VIDEO) 12:30 Vip 1
Alo/A.M. IZGUBILI KONTROLU Ivana Puzić i Bilal se dohvatili u dnevnoj sobi, naočigled svih, ukućani u šoku (VIDEO) 08:07 Vip 1
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
NATO SAVEZNICI NA IVICI SUKOBA Sprema se velika ofanziva na Siriju, Vašington ovo neće oprostiti 10:41 Vesti 0
"KADA JE IZAŠAO IZ ZGRADE PRITISNUO SAM DUGME" Rusi objavili snimak ispitivanja Uzbekistanca koji je ubio generala Kirilova 10:13 Vesti 0
DOKTOR ČUBRILO UPOZORAVA Čist rasol razara creva, samo ako se ovako uzima podiže imunitet do maksimuma 09:56