ZVEZDAN SLAVNIĆ NAKON 20 GODINA PROGOVORIO O UBISTVU Otkrio detalje zločina, pa priznao: "Krio sam se nekoliko dana, a onda..." 13:45 Vip 0
MATORA U DOGOVORU SA ZVEZDANOM? Otkriveni detalji tajnog razgovora sa Slavnićem, sve se saznalo: "Rekao ti je šta da radiš da uništiš Anđelu!" 00:20 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U ELITU ZA OGROMNU SVOTU NOVCA Na imanje se vraća sa jednim ciljem, od cifre će vam se zavrteti u glavi 12:05 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ DOBIO SINA? Objavio fotografiju sa detetom, pa šokirao priznanjem: "Dugo sam ga krio..." 11:20 Vip 0
SLAVLJE U DOMU ZVEZDANA SLAVNIĆA! Bivši zadrugar oduševio javnost, objavio sliku sa lepoticom, zagrlio je pa joj se emotivno obratio! 10:35 Vip 1
HITNO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Zbog Anđele Đuričić prekinuo ćutnju: ''Zna ona kome je slala te snimke'' 21:59 Vip 0
"ČUO SAM VAPAJE KSENIJE PAJČIN" Bivši dečko pevačice otkrio detalje pre tragedije koja je pogodila ceo region! (VIDEO) 17:55 Vip 0
"SUDIMO SE..." Ana Ćurčić javno obelodanila detalje odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, pa spomenula Đedovića! (VIDEO) 21:05 Vip 0
"CEO SVET JOJ SE SMEJE!" Marko Đedović otkrio detalje pomirenja Ane i Zvezdana, osuo žestoku paljbu: "Koja se žrtva slika sa dželatom?" 20:30 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U RIJALITI! Isplivao snimak sa potpisivanja ugovora, sada je sve jasno! (VIDEO) 16:40 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ POTVRDIO DA ULAZI U ELITU! Priznao kakav haos sprema Anđeli, ni ne sluti šta je čeka! 23:30 Vip 0
ANA ĆURČIĆ KIPTI OD BESA U SPOLJNOM SVETU! Najavila haos Ivanu Marinkovuću, neće mu biti dobro nakon izlaska 13:02 Vip 0
''NAJJADNIJE I NAJTUŽNIJE ISKRENO'' Zorica Marković oplela po Terzi i Sofiji zbog trudne Milice, a pomirenje Zvezdana i Ane Ćurčič nije aminovala 19:59 >> 21:15 Vip 0
ANĐELA SAZNALA DA SU SE ZVEZDAN I ANA POMIRILI! Napravila haos u Eliti i prekinula voditeljku, izgovorila brutalne stvari 19:00 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ ŽESTOKO PONIŽENA! U emisiji uživo joj spomenuli Zvezdana i šta je sve mirisala, ona zanemela 00:41 Vip 0
MARKO ĐEDOVIĆ NAJAVIO TUŽBU! Momentalno se oglasio nakon pomirenja Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića 19:21 Vip 0
"ZAR ONA NJEGA NIJE TUŽILA?" Pevačica se momentalno oglasila nakon vesti da su se Zvezdan i Ana Ćurčić pomirili 16:45 Vip 0
KRATKO I JASNO! Oglasila se Ana Ćurčić nakon što su svi saznali da se pomirila sa Zvezdanom 09:17 Vip 0
''OVO NE MOGU DA PODRŽIM, ISPAO SAM BUDALA'' U Zadruzi je branio Anu Ćurčič, a sad je uzasnut njenim pomirenjem sa Zvezdanom Slavnićem 08:15 Vip 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
POGINULI VISOKI STRANI ZVANIČNICI I SEKRETAR MINISTARSTVA! Srušilo se nekoliko zgrada ministarstava zbog zemljotresa, novi detalji užasa u Mjanmaru! 12:48 Vesti 0
Uživo DRAGOCENO SKLADIŠTE MUNICIJE RAZNETO U DELOVE, ODMAH JE USLEDILA PAKLENA OSVETA Stižu strašni snimci sa fronta, bukti sukob Ukrajine i Rusije (VIDEO) 07:08 >> 13:27 Vesti 0
LUKU JE RODILA U 56. GODINI Doktori su je gledali u čudu, žene ubeđivale da će joj sin biti teško bolestan, evo kako on danas izgleda 12:19