Alo/M.V. NIKADA JE NIJE PREBOLEO Stefan Karić danas se sumnjiči za brutalno nasilje, a ovako je Dijana Milojković pričala o njemu 10:15 Vip 0
Alo/V.Đ. IVO, ODLEPI SI*E! Grgurićeva stavila nove implante, fanovi joj poručili da se unakazila 08:00 Vip 0
Telegraf/Alo/Đ.M. JAVILA SAM SVIMA DA ONI KRADU Iva Grgurić šokirana nakon hapšenja njenih bivših saradnika iz "Šmeker tima" 16:12 Vip 0
Pink/Alo/M.K. NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO JE NISKO PALA Stefan Karić se oglasio povodom navoda da se udvarao Ivi Grgurić 21:50 Vip 0
Pink/Alo/M.K. POMIRENJE NA POMOLU Iva Grgurić priznala da je uradila ovo sa Stefanom Karićem 21:30 Vip 0
Alo/A.J. KARIĆ JOVANU ZAMENIO IVOM? Izlanula se uživo u programu, razotkrila Stefana (VIDEO) 19:30 Vip 0
Alo/Đ.M. POBEDNICA ZADRUGE NA SVADBI ŠABANOVOG SINA Saša Matić joj peva na uvce, ona snima, a evo i ko joj je pravio društvo (FOTO) 22:50 Vip 1
Alo/N.S. IVA GRGURIĆ MENJA PROFESIJU Bivša zadrugarka našla se rame uz rame sa Mimom Karadžićem, sve se saznalo (FOTO) 15:20 Vip 0
Alo/A.J. NAJKONTROVERZNIJI UČESNICI ZADRUGE Maja ukrala muža drugarici, on bio u zatvoru, a jedan je stao na žulj poznatoj pevačici 19:25 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. RIJALITI BOGATAŠI Iva za Zadrugu tražila 200.000 evra, Maja 4.000 evra nedeljno, a evo koliko dobijaju ostali učesnici 20:15 Vip 1
Alo/Đ.M. RAZVALJENA PROSTITUTKA! Tara Simov brutalno ponizila Ivu Grgurić, starleta nije birala reči za pobednicu Zadruge (FOTO) 15:41 Vip 1
Alo/A.J. IVA GRGURIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA NOVIM DEČKOM Otkrila da je zaljubljena, pa poručila: Mlađe je slađe 18:45 Vip 0
Alo/A.J. TO VIŠE NE IZGLEDA KAO POPRSJE Iva Grgurić šokirala fotografijom, grudi u prvom planu, dobila hit komentare 21:30 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. JA SAM UNIKAT! Iva Grgurić bez dlake na jeziku progovorila o ostalim pobednicima rijalitija, oplela po bivšem pred ulazak u Zadrugu 6 14:27 Vip 0
Blic/Alo/N.S. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Iva Grgurić ulazi u Zadrugu 6: Tražim ogromnu cifru za ovu sezonu 16:24 Vip 1
Alo/Đ.M. POLUGOLA POZIRA U LIFTU Provokativne fotografije pobednice Zadruge, starleti popustile kočnice (FOTO) 12:02 Vip 0
Alo/Đ.M. IVI GRGURIĆ NESTALE STVARI U VREDNOSTI OD 30.000 EVRA Bivša zadrugarka prolazi kroz pakao, sve detalje javno obelodanila 08:20 Vip 0
Alo/A.J. VERILA SE IVA GRGURIĆ? Starleta se pohvalila skupocenim prstenom, svi se pitaju jedno 18:45 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31