Amina Jusović DISKFALIFIKOVANA 10 DANA PRE FINALA Stiglo hitno pismo Velikog šefa, njen dečko plače kao kiša! 08:22 Vip 0
Milica Veličković NA IVICI FIZIČKOG OKRŠAJA! Obezbeđenje u pripravnosti, pljušte uvrede i teške reči 12:30 Vip 0
Amina Jusović OPTUŽIO JE DA SE BAVI PROSTITUCIJOM Dragić nastavio da ponižava Sanu, ona mu žestoko zapretila, pa najavila tužbu! 13:20 Vip 0
Amina Jusović PREBLEDELA OD PRIZORA Sana zatekla Dragića sa Dj Tamaris dok su radili ovo, pa napravila dramu ispred Bele kuće! 12:00 Vip 0
Amina Jusović "BILA BI SA SVIMA, GORA JE OD MILICE" Dragić najstrašnije izvređao Sanu, ne prestaje da pljuje po bivšoj, pa započeo zbližavanje sa ovom cimerkom! 11:40 Vip 0
Amina Jusović ŽESTOKO SUOČAVANJE ZBOG IZNENADNOG RASKIDA Sana odlučna u svojoj nameri, priznala da bi ustupila mesto u krevetu pored Dragića! 08:40 Vip 0
Amina Jusović LJUBOMORNE SCENE Filip poželeo da provodi vreme sa ovom zadrugarkom, Aleksandri pala roletna kad je čula za to! 08:20 Vip 0
Amina Jusović "VREĐALA NAS JE, IZNENAĐENA SAM KAKO JOJ PRELAZI PREKO TOGA" Oglasila se majka Ivana Dragića, za Sanu imala jednu poruku! 15:10 Vip 0
Pink/Alo/Amina Jusović PRESLIKANA Aleksandra Momčilović trenutno uživa u ljubavi sa Dragićem, a sada je isplivala fotografije njene majke, sličnost je neverovatna! 12:50 Vip 0
Alo/B.S. SAZNALA JE ŠTA NJENA PORODICA MISLI O NJENOJ VEZI Zadrugarka se guši u suzama! Njihove reči je potpuno dotukle 14:30 Vip 0
Alo/A.J. SANA U ŠOKU Tamaris priznala detalje odnosa sa Dragićem, pa otkrila: Pobegao si jer nisi mogao da budeš sa mnom! 19:20 Vip 0
Alo/A.J. "NISAM TVOJ ROB" Dragić dao sve od sebe da "digne" Sanu, a ona mu udarila kontru: Ne želim da budem sa tobom! 18:50 Vip 0
Alo/A.J. BEZ DLAKE NA JEZIKU Oglasila se majka Ivana Dragića nakon njegovih suza, evo šta je imala da kaže, pomenula i Sanu! 18:30 Vesti 0
Alo/B.S. SUZA SUZU STIŽE Uplakani Ivan Dragić otvorio Sani dušu i priznao da je voli, shvatio koliko mu znači kada je shvatio da može da je izgubi 12:35 Vip 0
Alo/N.D. U ZADRUGU STIŽE BEBA? Zadrugarka sumnja da je trudna, odmah je tražila test, sve je otkriveno! 09:35 Vip 0
Alo/D.D.R. OTKRILA SVE O NJENOJ PORODICI Oglasila se prijateljica zlostavljane zadrugarke, evo koje su Sanine posledice nasilja! 12:20 Vip 0
Alo/D.D.R. "ZAKLJUČAVAO ME JE U KUĆU I IZBACIVAO NA ULICU" Ove detalje jezivog nasilja niko nije znao, više nije mogla da ćuti i sve je rekla! 11:58 Vip 1
Alo/N.D. "GLEDALA SAM U JEDNU TAČKU I IMALA 49 KILOGRAMA" Potresna ispovest, zadrugarka progovorila o nasilju koje je trpela, pa se slomila: Tada je otišlo pola mene! 08:00 Vip 0
ŠTIĆENICI SEVERINE, PALI STE NA ISPITU Profesor Čedomir Antić U RINGU o protestima i studentskim blokadama 20:02 Vesti 38
''SRBIJA NE SME DA IZABERE PESMU SA TURSKIM MELOSOM'' Maja Nikolić van sebe zbog PZE: ''Biću bolja od Lejdi Gage na SuperBowlu'' 18:50 Vip 0
''NISMO TRANS OSOBE, SRBI NISU UPUĆENI'' Šta roditelji grupe Harem Girls misle o njihovom šminkanju i oblačenju haljina: ''Otac ide redom i...'' 20:00 Vip 0
''OD PROSTITUCIJE ĆU IMATI PENZIJU 4.000 EVRA'' Elektra Elit razvezala jezik kao nikad pre: ''Novinarke iz Srbije haraju po Dubaiu'' 20:00 Vip 0
KARADŽIĆ ŽIVI U PAKLU NA ENGLESKOM GOLOM OTOKU Advokat Goran Petronijević U RINGU o protestu advokata i najpoznatijem klijentu 20:00 Vesti 0
"SRBIJA NIKAD NEĆE OKRENUTI LEĐA SRPSKOJ" Vučić na obeležavanju Sretenja u Banjaluci: Svi imamo srpska imena i prezimena (FOTO) 17:07 Vesti 93
ONI MENI DELUJU KAO ONAKO INFANTILNA DECA Gaga Antonijević za Alo! o umešanosti glumišta u proteste 09:31 Vesti 37
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
SPREČITE DA ODEĆA MIRIŠE NA BUĐ I VLAGU Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar 14:39
DŽAK PARA SPREMAN ZA MICIĆA Tim iz Evrokupa zove reprezentativca Srbije za platu kakvu Evropa nije videla 12:08