Milica Veličković VEČERAS OD 18 SATI PRATITE NASTAVAK SUPERFINALA ZADRUGE 6! Takmičari će se boriti za nagradu od 50.000 evra, a evo ko je sinoć napustio Šimanovce i šta se sve dešavalo 09:00 Vip 0
Milica Veličković OVO SU SUPERFINALISTI ZADRUGE 6! Večeras se bore za nagradu od 70.000 evra, a evo ko je favorit! 11:40 Vip 0
M. Kostić NEMAJU POJMA ŠTA IM SE SPREMA Večeras ovaj poznati folker ulazi u Zadrugu, napraviće žurku za pamćenje 22:20 Vip 0
O.Kosovac ODSVIRAO KRAJ Najpopularniji rijaliti prestaje da se emituje, Mitrović ukinuo Zadrugu 09:00 Vip 0
N.Denda OGLASILA SE MILICA MITROVIĆ! Otkrila sve o superfinalu Zadruge 6, evo kada se održava i kakva su pravila 13:33 Vip 0
N.Denda ISPLIVALA PRAVA ISTINA Svi su uvereni da je odnos Ane i Maje neiskren, a evo šta se krije iza svega 06:20 Vip 0
N.Denda OVO JE ZVEZDANOV CILJ Ana Ćurčić otkrila na koji način bivši muž pokušava da manupuliše sa njom: Hoće to da postigne 13:25 Vip 0
N.Denda "NEĆU U MANASTIR NAKON NJEGA" Milica Veselinović žestoko oplela po Mensuru i prisetila se njihove veze 12:15 Vip 0
N.Denda VODIĆE GA NA SKIDANJE MAGIJE Oglasio se Bilalov najbolji prijatelj, ne krije da je zabrinut za njegov život nakon Divninih vražbina 11:40 Vip 0
N.Denda "ISTINA JE, BACILA SAM MU VRADŽBINE" Divna Dnk bacila crnu magiju, Bilal trpi velike posledice, evo o čemu je reč 11:25 Vip 0
N.Denda ISPLIVAO JEZIV SNIMAK IZ ZADRUGE! Zgrozićete se kada čujete monstruozni plan Miljana Vračevića, javnost uplašena (VIDEO) 10:50 Vip 0
N.Denda OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI Otkriveno koliki je honorar Miljane Kulić, za nastup u klubu uzima više od pevača 10:20 Vip 0
N.Denda "IMAMO DOGOVOR" Anđela i Zvezdan priznali sve, evo kakve planove imaju nakon Zadruge 07:35 Vip 0
O.Kosovac ALO! OTKRIVA TAJNU KULIĆA Miljana plače za Šimanovcima, moli za povratak u rijaliti 08:30 Vip 0
Milica Veličković MILICA VESELINOVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Zaboravila sopstvenu slavu, Mikica Bojanić joj pomutio um, zadrugari u neverici 12:25 Vip 0
Milica Veličković NAPRAVIĆE SKANDAL! Maja još uvek ne zna da je Taki bio na korak da postane otac po drugi put, on prestravljen, strepi od njene reakcije 11:35 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo UKRAJINA UDARILA DRONOVIMA, GORI NUKLEARNO SKLADIŠTE Veliki haos na 150 kilometara od granice 11:04 Vesti 0
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI OSTAJU PRIJATELJI SA BIVŠIMA Njihovo srce ima prostora za sve, veruju u mir i harmoniju.. 11:00 Razonoda 0