"BRANIO SAM JE DESET MESECI, A ONA..." Moka Slavnić prekinuo ćutnju o Anđeli Đuričić: Pomirila bi se sa Zvezdanom! 09:55 Vip 0
KAČAVENDA RAZVEZALA JEZIK O SLAVNIĆU: Nisam mogla da verujem kad sam čula šta mi je poručio 10:24 Vip 0
SLAVNIĆ JOJ UPUTIO POSLEDNJE UPOZORENJE Voditeljka otkrila šokantne detalje, nije mogla da dođe sebi! 10:15 Vip 0
NE ZNA SE DA LI JE GORA ANA ILI ANĐELA! Moka Slavnić promenio ploču, opleo po bivšim snajkama kao nikada do sad! 12:39 Vip 0
Amina Jusović ONA JE TABLETOMAN, ZLA I ŠLJAM Moka Slavnić ogovorio Ani Ćurčić na skandalozne optužbe! 10:35 Vip 0
Ermin Biberović MOJE ISKRENO SAUČEŠĆE! Jeziva poruka upućena Moki Slavniću, u sve umešan i Zvezdan! 22:49 Vip 0
Amina Jusović PODRŽAVAO JE, A SADA PROMENIO PLOČU Moka Slavnić žestoko prokomentarisao raskid Anđele i Zvezdana, pa otkrio gde mu se nalazi sin! 11:30 Vip 0
Ermin Biberović ANA ĆURČIĆ ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Ivan Marinković u društvu njenog neprijatelja, sastali se i objavili fotku! (FOTO) 21:15 Vip 0
Nina Denda OGLASIO SE OTAC ZVEZDANA SLAVNIĆA! Moka saopštenjem šokirao fanove, ovakvu odluku niko nije očekivao 11:25 Vip 1
Milica Veličković REŠIO DA SE OVAJDI! Moka Slavnić takođe profitira od Zadruge, evo kako zarađuje! 13:55 Vip 0
Amina Jusović MOKA SE ISELIO IZ STANA?! Slavnić ostavio Zvezdanu i Anđeli stan, evo gde se sada nalazi! 13:52 Vip 0
Milica Veličković DRHTALA SAM ZBOG MOKE SLAVNIĆA! Dragana Katić otkrila detalje o bivšem košarkašu, ovo niko nije znao, javnost ostala šokirana! 07:00 Vip 0
Ermin Biberović ISPLIVALA PRAVA ISTINA O ODNOSU ANĐELE I MOKE SLAVNIĆA U sve se umešao i Zvezdan, jedna poruka raskrinkava sve (FOTO) 20:21 Vip 0
Ermin Biberović "ZBOG MOKE SLAVNIĆA SAM DRHTALA" Ispovest Dragane Katić o Zvezdanovom ocu, iznela detalje koje niko nije znao! 16:24 Vip 0
Marija Kostić SVE IZAŠLO NA VIDELO Moka pokazao pravo stanje odnosa između njega i sina i snajke 22:40 Vip 1
Amina Jusović "ANĐELINI RODITELJI SU LJUBOMORNI NA MENE" Moka šokirao gledaoce novom tvrdnjom, pa priznao da se čuo sa njom! 09:09 Vip 0
M. Kostić NE SMETA IM ZVEZDAN? Sve izašlo na videlo, ovo je pravi razlog ljutnje Anđelinih roditelja 23:20 Vip 0
Amina Jusović "NEMOJ DA GLUMI UCVELJENU" Moka Slavnić nikad brutalniji prema Ani Ćurčić, pa otkrio sve njene laži! 11:50 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
"ZAŽALIĆETE ZBOG OVOGA" Putin o napadu na Kazanj: Evo šta je poručio predsednik Rusije! 13:15 Vesti 0
SVI POGREŠNO KUVAMO ČAJ Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme 12:40