"MUŠKARCI NA MOM KONCERTU SU NATERANI DA DOĐU" Peđa Jovanović nikad iskrenije, nasmejao prisutne i najavio specijalne goste! (VIDEO) 13:25 Vip 0
VODITELJKA PINKA DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Pevač je totalno iskulirao, a onda se desio šok obrt: "Možda sam ga negde ogovarala..." 17:00 Vip 0
Peđa Jovanović rasprodao dva Sava Centra, pa otvorio treći: Vreme je za listanje novih stranica! 13:11 Vip 0
Koncertna euforija širom regiona se nastavlja: Peđa Jovanović rasprodao prvi i zakazao drugi Sava centar! 14:35 Vip 0
TI IMAŠ ONO NEŠTO Bogdanović slavio u Beogradu olimpijsku bronzu, poznati pevač mu zapevao na uvce ovaj hit (VIDEO) 17:48
OSTAVILA PEVAČA ZBOG ALKOHOLA, PA MU DALA JOŠ JEDNU ŠANSU Sada uživa u luksuzu, a od njenih vrelih fotki muškarcima nije dobro 18:10 Vip 0
"ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA" Isplivala nikad viđena slika žene Peđe Jovanovića: Danas je prava lepotica, a nekada je izgledala potpuno drugačije 15:20 Vip 0
ŽENA PEĐE JOVANOVIĆA POKAZALA TELO U BIKINIJU Obline u prvom planu, svi komentarišu njen izgled! 15:00 Vip 0
NE PRIČAMO, NIJE BAŠ KAO DA SMO... Naš pevač javno o stanju u braku nakon što ga je žena ostavila zbog alkohola, pa oprostila sve 18:48 Vip 0
NJEGA SU KRILI DO SAMOG KRAJA Leksington na binu izveo gosta koji je napunio 7 dvorana u Beogradu, publika u delirijumu 22:06 Vip 0
OSTAVILA GA ZBOG POROKA, PA MU SVE OPROSTILA Žena našeg pevača objavila emotivnu poruku, ovo joj je uradio nakon 12 dana veze 23:08 Vip 0
KAJEM SE, NISAM OTAC ZA PRIMER: Bolna ispovest našeg pevača, na ivici suza priznao ono što mnogi prećutkuju 10:20 Vip 0
NAKON POMIRENJA ZAJEDNO PROSLAVLJAJU BOŽIĆ Peđi Jovanoviću žena oprostila sve, otkrio na koji način je sada iznenađuje! 12:30 Vip 0
ODUZELI SU MI PEĐINU VOZAČKU DOZVOLU: Nenad blizanac vozio pijan, pa poturio bratovljeva dokumenta 21:29 Vip 0
SAM SEBI SAM NAJVEĆA PODRŠKA Peđa Jovanović tvrdi da se samo na sebe oslanja, džaba sve dok se ja ne pokrenem 23:59 Vip 0
SA NJIM SAM OD SVOJE 18. GODINE Supruga Peđe Jovanovića otkrila pravu istinu i da li je zaista došlo do pomirenja sa pevačem 09:15 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
Uživo ŽESTOKE BORBE OKO KIJEVA I REKE DNJEPAR Gorele su zgrade, Zelenski nastavlja da tera mak na konac! 42 KOMADA NEUTRALISANA TOKOM NOĆI 10:04 Vesti 0
OSIM POVIŠICE PENZIONERIMA STIŽE I DODATAK NA PENZIJU! Dobija se mesečno, evo ko ima pravo i koliko on iznosi 08:26 BIZ 0
TRI SLOVA MOGU DA VAM PROMENE ŽIVOT Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši 09:37
ZVEZDA OSTALA BEZ VELIKOG POJAČANJA Sjajni napadač potpisao novi ugovor, klub iz komšiluka sve potvrdio 09:04