JOŠ JEDNA AFERA OTKRIVENA U ELITI 8! Cimerka Jelene Ilić javno tvrdi: ''Imam prepiske da je varala Ivana Marinkovića napolju'' 18:52 Vip 0
PRIČAJ ŠTA RADIŠ NA ZLATIBORU, SLAŽU TE NA GOMILI: Iznete u javnost skandalozne tvrdnje na račun učesnice Elite, haos tek sledi 21:07 Vip 0
Alo/A.J. "NISAM TI JA DŽOISTIK" Slađa saterala Zolu u ćošak nakon prve greške, pa naglasila da mu ubrzo sledi šut-karta! 15:51 Vip 0
Alo/A.J. "ONA ĆE BITI POBEDNICA" Svi su mislili da će Aleks biti prva, a sada je ona otkrila kako stoje stvari u Zadruzi! 06:00 Vip 0
Alo/A.J. ZASKOČILA GA PRED SVIMA Slađa u nikad provokativnijem izdanju prišla Rodniju, pa uradila neverovatnu stvar, Marija i Zorica u šoku! 17:00 Vip 0
Alo/A.J. NAPRAVIO HAOS Peca napao Slađu da je poltron Maje Marinković, a evo i zbog čega! 15:35 Vip 0
Alo/N.D. ZARATILE ZBOG CARA Zadrugari u šoku, njihov sukob niko nije očekivao, sada su pale maske 09:10 Vip 0
Alo/N.D. "PRIČAO JE DA ME JE OTAC TUKAO" Starleta progovorila o sukobu sa cmerom, pa otkrila da li je istina da je trpela porodično nasilje 11:02 Vip 0
ALO/A.J. TATA JE TUKAO Zadrugarku Slađanu Lazić maltretirao otac, a sve to otkrio njen prijatelj, šok detalji 12:55 Vip 0
Alo/V.Đ. SKANDALOZNO! Slađana otvorila dušu Ani: Moja majka je oprostila ocu PREVARU sa ROĐAKOM! 16:21 Vip 0
Alo/N.D. "ZAKLINJALA SE U DETE" Slađa i Miljan opleli po Aniti, osudili njeno ponašanje: ŽIVOTINJE NEMAJU TAKAV NAGON! 16:00 Vip 0
Alo/E.B. "GLEDAĆEŠ KAKO PUŠIM KU*AC, IMA DA ČUJEŠ MOJ S*X" Zadrugarka najavila VRELU AKCIJU PRED SVIMA, gledaoci ZGROŽENI! 16:27 Vip 0
Repulika/Alo/N.S. ISPLIVALI ŠOK DETALJI Zadrugarka išla kod plastičara sa slikom Maje Marinković (FOTO) 18:56 Vip 0
Alo! / O. K. OBLAČIM JE OD GLAVE DO PETE Anita na meti žestokih prozivki, cimerka stavila tačku na njihov odnos 16:25 Vip 0
Alo/N.D. SADA ĆE TE SALETATI Slađana i Aleksandra oplele po zadrugarima, otkrile njihovu taktiku 13:57 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57