CEO TITEL NA NOGAMA Bogdani i Veljku Ražnatoviću stižu čestitke na Veliki četvrtak, sinovi najsrećniji 10:09 Vip 0
"NE POŠTUJE ŽENU U JAVNOSTI" Pljušte komentari zbog poteza Veljka Ražnatovića - evo šta je uradio Bogdani po dolasku u Beograd! 16:59 Vip 0
VELJKO I BOGDANA UTUČENI OD BOLA Ražnatovići došli na kremaciju Rutovića, Cecin sin nosi ogroman venac (VIDEO) 13:00 Vip 0
OBRAZOVAO SE VAN SRBIJE, ALI IPAK ŽIVI OD SVINJA! Evo koje visoke škole je Veljko Ražnatović završio u Banja Luci 20:59 Vip 0
BOGDANI RAŽNATOVIĆ NAKON TREĆEG POROĐAJA LEKARI DALI JEDAN SAVET Ako ne ispoštuje, imaće veliki problem 22:31 Vip 0
"ŠIKANIRALA GA JE, REKLA SAM JOJ..." Anastasija otkrila pravu istinu o odnosu Veljka i Bogdane Ražnatović 08:50 Vip 0
OVO JE JEDINA PESMA KOJU JE CECA POSVETILA DECI Mislili su da peva muškarcu, a iz ovog razloga nikada je nije zapevala 06:00 Vip 0
VELJKO KUPIO BOGDANI POKLON OD 80.000 EVRA! Ražnatović se otvorio za skupoceni automobil, baloni u obliku srca na sve strane! 13:50 Vip 0
CECIN SIN OD SUPRUGE MLAĐI OVOLIKO Bogdana danas slavi rođendan, a razlika u godinama se vidi na fotografijama 19:40 Vip 0
"SVAĐALI SMO SE, KAŽNJAVALA SAM IH" Ceca Ražnatović otkrila kako je vaspitavala Veljka i Anastasiju 17:25 Vip 0
EVO ZAŠTO SE VELJKO RAŽNATOVIĆ OŽENIO SA SAMO 22 GODINE Ceca otkrila šta se krije iza njegovog braka sa Bogdanom 18:00 Vip 0
VELJKO RAŽNATOVIĆ SE OBRATIO JELENI KARLEUŠI Upao u studio i usred emisije joj poručio ovo! 14:55 Vip 0
RAŽNATOVIĆ VAN SEBE! Veljko se oglasio povodom kuće u Brčkom u kojoj je zatočeno 31 dete! (FOTO) 20:20 Vip 0
OVAJ ČOVEK JE POMIRIO JELENU KARLEUŠU I VELJKA RAŽNATOVIĆA! Oglasila se diva, a i Cecin naslednik 11:25 Vip 0
VELJKO SE SLIKAO NA DEDINJU, PA SLUČAJNO POKAZAO CECINO BLAGO U TRPEZARIJI Skupocenu stvar danas nećete naći 22:40 Vip 0
OVO JE OBRAZOVANJE CECINE SNAJKE! Evo šta je završila Bogdana Ražnatović, kada je upoznala Veljka radila na pijaci! 23:59 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
RUSIJA IMA PLAN ŠTA ĆE S UKRAJINCIMA KOJI SU OSTALI U OKUPIRANIM PODRUČJIMA: "Ako je to istina, ubiću se!" 18:15 Vesti 0
RUSI MASAKRIRALI BRIGADU „MAGURA“ SMRTONOSNIM RAKETAMA: Objavljeni snimci haosa! (VIDEO) 17:23 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 25. APRIL Raku stiže novac, Blizanci treba da budu iskreni prema partneru 19:32