"SVAKOG DANA SAM PRIMALA HORMONSKE TERAPIJE" Pevačica progovorila o problemu sa kojim se godinama borila 06:30 Vip 0
"SVAKOG DANA SAM PRIMALA HORMONSKE TERAPIJE" Pevačica progovorila o problemu sa kojim se godinama borila 16:40 Vip 0
SONJA (57) I MARKO (62) POSTAĆE RODITELJI PRVI PUT: O Mirotićima bruji Crna Gora! 22 godine nisu odustali od želje za potomstvom, Bog im ispunio želju (VIDEO) 19:05 Vesti 0
NOVA REVOLUCIJA U VANTELESNOJ OPLODNJI Rođena prva beba Fertilo tehnikom, šta ova metoda omogućava parovima? 16:45 Razonoda 0
"NE TREBA NIKO DA ME SAŽALJEVA ZBOG VANTELESNE OPLODNJE" Naša pevačica (50) iskreno o borbi za potomstvo 06:00 Vip 0
DETE JE BOŽIJI BLAGOSLOV A evo šta Srpska pravoslavna crkva kaže za vantelesnu oplodnju! (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
SRPKINJA IVANA JE SA 30 GODINA NA FORBSOVOJ LISTI: Ono što razvija moglo bi da promeni živote mnogih 17:30 BIZ 0
NEVEROVATNA PRIČA, ONA JE PRAVI HEROJ Slađana Dragićević rodila u 55. godini nakon 11 pokušaja vantelesne oplodnje 14:55
PRVI INTERVJU SANJE MALETIĆ NAKON ŠTO JE POSTALA MAJKA U 52. GODINI: "Usvajanje nije bilo moguće, borba je trajala godinama" 17:12 Vip 0
OVO SAZNANJE O DECI IH JE SLEDILO Par se podvrgao VANTELESNOJ OPLODNJI, pa zbog jedne stvari usledio ŠOK (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
NAŠA PEVAČICA (50) U DRUGOM STANJU? Nakon dugogodišnje borbe za potomstvo i vantelesne oplodnje otkrila istinu 20:35 Vip 0
HISTERISALA SAM, VIKALA... Pevačica nije ni slutila šta joj se dešava, pojavili se neverovatni simptomi 06:00 Vip 0
JELISAVETA I MILOŠ DUGO SU SE BORILI ZA POTOMSTVO Glumica imala stravičnu saobraćajku, spontani, a tu nije kraj agoniji 17:00 Vip 0
SEKLI SU ME, KRENULA SAM DA SE DIŽEM... Manekenka o agoniji vantelesne oplodnje: Tekla mi je krv niz noge 15:49 Vip 0
DA LI ĆE VRSTA BITI SPASENA OD IZUMIRANJA? Na svetu su ostale još samo dve ženke nosoroga! 08:50 Razonoda 0
U SRBIJI JE OVE GODINE URAĐENO 11.000 VEŠTAČKIH OPLODNJI O TROŠKU DRŽAVE Ovo je nekima jedina šansa za roditeljstvo 13:59 Vesti 0
STAROSNA GRANICA PODIGNUTA NA 45 GODINA Za godinu dana 2.000 žena se prijavilo za oplodnju doniranim ćelijama o trošku države 09:41 Vesti 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
PREGLEDAJU SE SNIMCI SA BAZENA U NIŠU Dvojica dečaka prevezena u Urgentni, obavešteno tužilaštvo 21:08 Vesti 0
AMERI NAVALILI NA JAJA Iz prodaje povučeno 20 miliona jaja pošto se 21 osoba razbolela od salmonele 20:20 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP UTORAK, 10. JUN Ribama je potreban odmor, Ovnovi suočite se sa obavezama koje ste dugo odlagali 19:28