DAVI JE, A ONA SE SMEJE! Isplivala šok fotografija oca deteta bivše zadrugarke, dugo čuvana tajna se više ne krije?! 10:20 Vip 0
DETE NIJE NJENO, NIJE BILA TRUDNA Izneti dokazi o porođaju Ine Rajzinger, otkriveno čija je beba sa fotografije! 11:45 Vip 0
IGRA RIJALITI SA DETETOM Matora raskrinkala Inu Rajzinger, pa poručila: Sramna je i jadna! 08:25 Vip 0
SRAMNO I JADNO Ina Rajzinger raskrinkana: Tvrdi da dete nije Zolino, a krišom se čuje sa njima 10:00 Vip 0
SVE LAŽI INE RAJZINGER Bivša zadrugarka lažirala smrt oca, a sada je navodno rodila Zoli ćerku 09:19 Vip 0
UŠLA U CRVENO Slađa napala trudnu Inu zbog Zole, hoće da zna da li je Čolić otac deteta?! 08:50 Vip 0
Alo/N.S. NJENA TRUDNOĆA JE MOGLA DA PROMENI SVE Lazar Čolić Zola slomljen zbog njenog odlaska 09:37 Vip 0
Alo/N.S. ONA JE SINOĆ NAPUSTILA ZADRUGU 6 Oplela po svojim cimerima, a evo šta kaže za Maju i Bilala 09:02 Vip 0
Alo/N.S. OPERACIJA JE TRAJALA 11 SATI Zadrugarka se potpuno slomila, pa iznela šok detalje iz svog života 08:25 Vip 0
Alo/N.S: SVE JE SLAGALA! Oglasila se baka Kristine Ine, ogorčena je na svoju unuku, ovo je prava istina 11:27 Vip 0
Alo/N.S. NASTAO MUK Zola šokirao ukućane, imao intimne odnose sa njom, a sada je gleda kao sestru 18:05 Vip 0
Alo/M.K. NIJE BEČ PREKO SVETA Iako je test bio negativan Zola spreman da ode sa Inom, ona presrećna njegovim rečima, pa progovorila o osećanjima 18:40 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0