N.Denda "NIKADA NE SVRAĆAM U BEOGRAD, U TITELU MI JE SVE!" Veljko Ražnatović zauvek napustio grad, ima farmu, a sad pokreće i sopstveni biznis 20:17 Vip 0
N.Denda "REKLA MI JE DA JE TRUDNA, A JAVNOST NIJE ZNALA ZA NJENU VEZU" Cecin prijatelj otkrio dugo čuvanu tajnu, ovo nije smelo da se sazna 21:45 Vip 0
Blic/Alo/N.D. NA OVO NIKADA NE BI PRISTALA Ceca Ražnatović priznala da jednu stvar nije spremna da učini, takva ponuda ne dolazi u obzir! 12:55 Vip 0
Alo/N.D. "POSLE ARKANOVOG UBISTVA MI JE ŽIVOT BIO UGROŽEN" Ceca Ražnatović ogolila dušu i otkrila sve o čemu je dugo ćutala 08:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "JAKO MI JE TEŠKO" Bogdana Ražnatović otkrila sa čime se susreće 10 dana pred porođaj, ništa nije isto kao tokom prve trudnoće! 11:50 Vip 0
Alo "NE ZNAM GDE SAM SE PROBUDILA, KAKO I SA KIM" Ceca priznala da prolazi kroz težak period: Zbog ovoga je rastrzana je na hiljadu strana 15:20 Vip 0
Alo/N.D. VELIKO SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA Sve je spremno za gala žurku, Ceca otkrila detalje 14:10 Vip 0
Alo/N.D. CECA RAŽNATOVIĆ U AUTOBUSU Hit prizor, najveća balkanska zvezda u prevozu, a evo šta je razlog (FOTO) 10:10 Vip 0
Blic/Alo/N.D. O OVOME NIKADA NIJE PRIČALA Cecini saradnici otkrili pevačicine tajne, postoje trenuci koje nikada neće zaboraviti 18:50 Vip 0
Blic/Alo/N.D. UKRAO ŠOU Mali Željko usred probe uzeo mikrofon i zapevao ovu pesmu, Ceca oduševljena! 15:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "PLAČEM SVAKOG DANA" Slađa progovorila o prvom susretu sa Cecom i sukobu sa jednom koleginicom: Zauvek ću pamtiti šta mi je tada rekla! 19:40 Vip 0
Blic/Alo/N.D. HIT PRIZOR Ceca Ražnatović zapevala najveće hitove, usred probe mikrofon uzeo mali Željko! 17:50 Vip 0
Alo/N.D. "NAJGORE JE KADA SHVATIŠ DA SI GUBIO VREME" Ceca Ražatović progovorila o lažnim prijateljstvima, pa otkrila kako podnosi izdaju: BUDEM TUŽNA, MORAM DA ODBOLUJEM! 14:40 Vip 0
Alo/N.D. EVO KAKVI SU BILI CECINI PLANOVI ZA DAN ZALJUBLJENIH Ražnatovićeva progovorila o ljubavnom životu 13:35 Vip 0
Blic/Alo/N.D. KUPUJE LUKSUZNU NEKRETNINU Ceca je vlasnica vile na Kipru i Dedinju, A SADA PLANIRA DA NOVAC ULOŽI U OVO (FOTO) 07:30 Vip 0
Blic/Alo/V.Đ. PREDIVNA MLADA Anastasija pozirala u venčanici, Ceca poručila: ODUVEK JE U NJOJ ČUČALA DOMAĆICA 13:30 Vip 0
Blic/Alo/N.D. "TO JE UTICALO NA DALJI TOK MOG ŽIVOTA" Veljko Ražnatović otkrio da mu je poseta Hilandaru promenila život 14:30 Vip 0
Blic/Alo/B.S. MLADA PEVAČICA SA SVOJIH 24 GODINE KUPILA LUKSUZNI STAN Anastasija Ražnatović se obnovila pa proslavila sa prijateljima 11:50 Vip 0
Alo/N.D. "NE MOŽE TO KAD TI HOĆEŠ, NEGO KAD PIKSI KAŽE" Anastasija otkrila nepoznate detalje Svetskog prvenstva, EVO KAKO JE BILO U KATARU 12:30 Vip 0
Alo/N.D. ZAVIRITE U DOM VELJKA I BOGDANE Ražnatovići su napravili svoju oazu mira u Titelu, SVAKI DETALJ PAŽLJIVO JE ODABRAN (FOTO) 11:20 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"NE PRAVITE CIRKUS NA ZADUŠNICE" Otac Predrag Popović otkrio zašto na groblje nikako ne treba nositi plastične sveće i cveće (VIDEO) 14:27 Vesti 0