MATORA POKAZALA NOVU DEVOJKU Objavila fotografiju iz kreveta, zbog jednog svi misle da provocira Anitu 08:17 Vip 0
OVA POZNATA DAMA JE DEVOJKA UROŠA PLAVŠIĆA Svi je dobro znate, a niste imali pojma da planira svadbu sa košarkašem 15:20 Vip 0
OTKRIVAMO NOVE DETALJE RAZVODA ANITE I MATORE! Jovana imala samo jedan zahtev, umešana i advokatica, šok obrt! 17:06 Vip 0
OTKRIVENO SVE O MATORINOM ZDRAVSTVENOM STANJU Oglasio se njen brat i priznao zašto izlazi iz Elite: Istina je... 22:27 Vip 0
SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA Matora saznala za Anitin pakleni plan, doživela neviđeno pomračenje, Stanojlovićeva joj sprema haos 21:21 Vip 0
JEDNA SANJA: Matora se slomila na pomen bivše, nije mogla da sakrije emocije, Anita zapenila od besa 18:35 Vip 0
SAD IDE DRUGI UDARAC: Matora spremna na najgore, otkrila javno čega se najviše plaši, umešala Anitu i Anđela 14:52 Vip 0
MATORA ISEKLA TETOVAŽU POSVEĆENU ANITI Jovana doživela nikad gori nervni slom, sve se saznalo 10:47 Vip 0
PRIČALI SU MI DA SPASIM DETE OD PSIHOPATE I ZLA! Anitina majka van sebe, hitno se oglasila, a onda šokirala izjavom o Anđelu Rankoviću 16:38 Vip 0
MATORIN BRAT KONAČNO OTVORIO DUŠU Priznao zašto se nije pojavio na sestrinoj svadbi, Aniti neće biti dobro nakon ovih reči! 22:09 Vip 0
SKANDAL U NAJAVI! Otkriveno šta je Anita pokušavala da sazna iz spoljnog sveta, obezbeđenje je sprečilo u tome! 10:56 Vip 0
IZNETE U JAVNOST STRAŠNE OPTUŽBE NA RAČUN ANITINE MAJKE: Ima dečka 94' godište, pisala je Matoroj da joj je ćerka zlo! 12:39 Vip 0
NIJE HTELA DA ČUVA DETE, DOK JOJ NE DAMO PARE! Matora u jeku nervnog sloma iznela skandalozne stvari: Očeva suza me boli i dalje! 11:07 Vip 0
Alo/N.Denda MATORA ĆE POBESNETI KADA OVO ČUJE Anita se otvorila i Mići rekla nešto što niko niko nije očekivao 21:45 Vip 0
Alo/N.D. "HTELA JE DA ME OSTAVI" Zvezdan ogolio dušu i progovorio o odnosu sa Majom, ovo niko nije očekivao 11:00 Vip 0
Alo/M.V. "PLANIRALE SMO BRAK I DECU" Matora pala u očaj kada je saznala da se Sanja udala, pa kroz suze otkrila sve o njihovoj vezi! 13:45 Vip 0
Alo/A.J. "BILA SAM SEBIČNA" Matora ogolila dušu o propalim prijateljstvima, pa pomenula Kiju Kockar i šokirala sve! 19:15 Vip 0
Alo/A.J. OPKOLILE JE Šarmen i Anita ponosno stoje pored Matore, ovako su pozirale za Vaskršnje fotografisanje! 09:20 Vip 0
Alo/B.S. LJUBAVNA DRAMA! Matora zapenila na Anitu, pa iz sveg glasa zaurlala na nju, nikako da se usaglase 06:00 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57