"TO JOJ JE VEĆ U KRVI ZATO JE I NE ZANIMA" Selma Hajek otkrila planove svoje ćerke jedinice koja želi da se bavi ovim ozbiljnim poslom 20:50
VANSERIJSKE LEPOTICE NA JEDNOM MESTU Zasenile i duplo mlađe, a kad im se pridružila ova zvezda, sve je stalo 09:33
Celi svet gleda u snimak koji kruži internetom, evo šta se desilo između Selme Hajek i Nikol Kidman: Izgleda da je nije gurnula, ili ipak jeste? 10:50
VETAR U KOSI I PRIPIJENA CVETNA HALJINA UZ IZVAJANO TELO Selma Hajek vrelim kadrovima sa jahte sve očarala 19:53
POLA MILIONA LAJKOVA NA BUJNE OBLINE SELME HAJEK Otkrila svaki pedalj svog tela, pa muškarce bacila u trans 14:11
SELMA HAJEK SE NE MENJA Brutalna lepotica očarala oblinama na naslovnici poznatog magazina, mreže se usijale 17:05
NIJE LAKO BITI ZGODNA ŽENA Selma Hajek izgleda brutalno u bikiniju, na Instagramu objavila moćne fotke! 16:52
KRALJICA KIČA IZNENADILA Selma Hajek izgleda kao milion dolara, odevna kombinacija je čista desetka 11:11
ČEKALE SU 20 GODINA Selma Hajek nikad vrelija na fotkama u čast Bijonsinog novog albuma, a pogledajte tek ovu slavnu lepoticu! 17:06
BILA BI DOBAR MUŠKARAC Selma Hajek pokazala kako bi izgledala da nije žena, slikama bukvalno zapalila Instagram! 13:17
SELMA HAJEK POTPUNO GOLA! Šok fotografije glumice ugladale svetlost dana, komentari samo pljušte 14:30 Vip 0
KAO OD MAJKE ROĐENA Selma Hajek zapalila Instagram provokativnom fotkom, fanovi joj poručili da nema lepše žene od nje 13:19
"NISAM NI ZNALA DA ĆE SE TO ODIGRATI TOG DANA" Selma Hajek otkrila da se udala na nagovor porodice, imala je strah od braka 17:06
ČUVENE "ODMETNICE" OPET ZAJEDNO Posle 17 godina Penelope Kruz i Selma Hajek na premijeri filma lepše nego ikad 16:48
JEDNOSTAVNO, A SENZACIONALNO Srebrna metalik suknja Selme Hajek naglasila zanosne obline slavne glumice 13:46
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 46