NIGDE NE IDE BEZ DRVENE ČUTURICE Đorđo Ostović (105) tvrdi da je ovo recept za dug život 17:08 Razonoda 0
PREŽIVELA ŠPANSKU GROZNICU, KORONU, DVA SVETSKA RATA Klaudija koja je napunila 114 godina veruje da su 3 stvari presudne za dugovečnost 16:22
PREMINULA NAJSTARIJA AMERIKANKA Saznajte kako je živela 115 godina, a nikada nije imala nijednu bolest 07:12
SAVETI OD BAKE KOJA SLAVI 107. ROĐENDAN „Ako želite dug i ispunjen život, što dalje bežite od ove 2 stvari“ 10:46
LEKARI ZA DUGOVEČNOST OTKRILI DUGO ČUVANU TAJNU Evo šta jedu svakoga dana, namirnicu svima dostupnu 13:48
BAKA LJILJANA OD 107 GODINA ŠALJE VAŽNU PORUKU ŽENAMA Ako želite srećan i dug život nikad ne radite ove 2 stvari 20:01
DUGOVEČNOST DUGUJE JEDNOJ NAVICI KOJE SE DRŽI OD 12. GODINE Deda Pero Trivić proslavio 97. rođendan, mladima otkrio kako da ga "sustignu" 14:02 Razonoda 0
STRUČNJACI OTKRIVAJU TAJNU DUGOVEČNOSTI Krije se u zdravlju ovog dela tela, nikako ga ne smete ignorisati 11:00
ČOKOLADU JE JELA SVAKI DAN: Džejn je doživela 122 godine, ceo 1 vek je bila zdrava, a to je moguće sa ovih 5 namirnica 12:20 Razonoda 0
DAN POČINJEM SA ČAŠICOM RAKIJE I ŠOLJOM KAFE I TAKO SVAKO JUTRO Mirjana u 98 -oj živi sama u selu i kaže da 10 godina nije videla doktora 14:30
ANKA JE NAPUNILA JE 93 GODINE I POSLALA SNAŽNU PORUKU ŽENAMA "Ceo život sam bežala od ove 2 stvari kao đavo od krsta" 16:36
STARICA (106) OTKRIVA SAVETE ZA DUG ŽIVOT 'Osećam se kao da imam 16, a i dalje se strogo držim jednog pravila' 14:43
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
ODAVNO BISMO POSLALI TRUPE U UKRAJINU, ALI... Vrhovni NATO general objasnio razliku između Rusa i Talibana 21:46 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 14. NOVEMBAR Ovnovi, stvarno je vreme da se okrenete sebi, Ribe moraju biti promišljenije 19:23