NAŠA PEVAČICA VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Promenila lični opis, šok transformacija, ljudi gledaju u neverici šta je uradila! 15:10 Vip 0
JAVIO MI SE NA INSTAGRAMU! Tijana M progovorila o vezi sa Vukom Mobom, pa otkrila detalje koje javnost nije znala 11:08 Vip 0
ŽENA OD SULTANA SE UDOMILA KOD VUKA MOBA Pevačica ne izlazi iz njegove kuće, evo u kakvom izdanju je uhvaćena 21:17 Vip 0
POPUSTILE KOČNICE Tijana Em podelila privatan snimak sa Vukom Mobom, ne želi više da se krije 11:08 Vip 0
ZAJEDNO SMO! Tijana Milentijević za Alo! o vezi sa Vukom Mobom, progovorila da li je u pitanju samo marketing 19:43 Vip 0
INTIMNA FOTKA VUKA MOBA I ŽENE OD SULTANA Reper potvrdio Alo! saznanja, evo u kakvom izdanju su uhvaćeni! 18:54 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE VUKA MOBA Reper za Alo! nakon što je otkriveno da je u vezi sa 9 godina mlađom folk zvezdom 16:30 Vip 0
ŠOKIRANA ONIM ŠTO JE VIDELA Tijana Em snimila šta se dešava u automobilu ispred nje, ne može da veruje da je ovo doživela 11:30 Vip 0
UHVAĆENA U ZAGRLJAJU NEPOZNATOG MUŠKARCA Tijana Em krije dečka od javnosti, a sumnja se da je ovaj frajer osvojio njeno srce (FOTO) 12:40 Vip 0
KAD GOD NEKO POVISI TON, JA MOMENTALNO POČNEM DA PLAČEM! Tijana M progovorila o podršci svog oca, pa otkrila zbog čega najčešće zaplače 08:45 Vip 0
DANAS NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA! Bila je u Zvezdama Granda, veliki hit je proslavio, nikada ne bi ste pogodili ko je u pitanju! 17:35 Vip 0
PROMENILA LIČNI OPIS Tijana Milentijević napravila haos na društvenim mrežama, mnogi je nisu prepoznali (FOTO) 14:00 Vip 0
MOGU DA ZAPLAČEM U SEKUNDI Tijana Milentijević progovorila o intimi, pa priznala šta je najviše rastuži 15:54 Vip 0
VRELIJA OD EGIPTA Žena od sultana otputovala na more, pokazala atribute pa, raspametila muški rod 00:00 Vip 0
Ermin Biberović ŽENA OD SULTANA UGRADILA GIGANTSKE SILIKONE, A SADA IH SVIMA I POKAZALA Skinula se i bez blama snimila svaki deo tela i intime! (FOTO) 20:00 Vip 0
Marija Kostić NE LIČI NA SEBE Ovako je izgledala Tijana M sa samo 11. godina, a pevala je totalno drugu vrstu muzike 13:45 Vip 0
Olgica Kosovac KRALJICA BAKŠIŠA Tijana Em priznala da rado prima novac, ali što dalje od dekoltea 00:30 Vip 0
Milica Veličković TIJANA MILENTIJEVIĆ OKIĆENA NOVČANICAMA! Pevačica ukrala šou Đaniju, novac leti na sve strane 13:20 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DAJKOVIĆ NE MORA VIŠE DA PLAČE Slobodna Crna Gora izdominirala na ponovljenim izborima i prešla cenzus 08:05 Vesti 0
BEOGRAĐANI MASOVNO PADAJU, LEKARI HITNE U HAOSU Imaju neverovatan broj prijema zbog bizarnih situacija 07:45 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0
SUKOB LALATOVIĆA I DUDIĆA JE NIŠTA ZA OVO Potpuni haos u Španiji, trener glavom udario kolegu iz drugog tima (VIDEO) 08:04