SAKO I SUKNJA SU DOBITNA KOMBINACIJA Danijela Dimitrovska demonstrirala damski stil koji odlično pristaje visokim ženama 18:00
BIVŠA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA USIJALA MREŽE! Danijela Dimitrovska sa dečkom na plaži, on slučajno upao u kadar, komentari samo pljušte 17:26 Vip 0
SAZNALO SE U KAKVOM JE ZAPRAVO ODNOSU OGNJEN SA BIVŠOM ŽENOM Amidžić javno progovorio o svemu, pa umešao Minu 09:15 Vip 0
BIVŠA ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA PALA U NESVEST! Voditeljka kolabirala, otkriveno šta se desilo 18:55 Vip 0
"MOJA ERA PLAVUŠE, SLUŠAM UTISKE" Odvažan potez lepe Danijele Dimitrovske izazvao podelu mišljenja na mrežama, izgleda li starije ili mlađe? 11:49
NAKON FOTKE OGNJENOVE VERENICE NA BITAN DATUM, OGLASILA SE I BIVŠA ŽENA Evo šta je poručila Danijela Dimitrovska 20:21 Vip 0
OVO JE ROĐENA SESTRA DANIJELE DIMITROVSKE! Veća je lepotica od voditeljke, a evo kako izgleda i čime se bavi! (FOTO) 08:30 Vip 0
REŠILA DA NAPUNI BATERIJE! Danijela Dimitrovska pobegla sa emotivnim partnerom na selo! (FOTO) 14:30 Vip 0
IMALA SAM SAMO 17 GODINA Danijela Dimitrovska o neprijatnosti koju je doživela u školi Mike Aleksića! 09:07 Vip 0
PRVOG DANA NA POSLU SAČEKAO JE STRAŠAN PRIZOR Danijela Dimitrovska se oduzela od staha, u programu uživo joj uradili ovo! (FOTO) 09:25 Vip 0
DANIJELA POSTAJE VODITELJKA! Dvoumila se da li da prihvai ponudu, a evo u kakvoj emisiji ćemo imati prilike da je gledamo 18:10 Vip 0
NJOJ SVE LEPO STOJI Danijela Dimitrovska po ugledu na Hejli Biber isprobala najnoviji bjuti trend 20:35
"OVO JE NEŠTO ŠTO JE MENI DALO SJAJNE REZULTATE" Vežbe za stomak Danijele Dimitrovske koje možete raditi kod kuće 09:43
OVAKO TO RADI DANIJELA DIMITROVSKA Manekenka snimila trening, pa pokazala ženama kako da dođu do savršene figure (VIDEO) 19:31 Vip 1
TREND ŠORTSEVA U SRBIJI Ovaj komad obožavaju Dragana Kosjerina i Danijela Dimitrovska, kojoj bolje stoji? 20:42
IZGLEDAO KAO BOMBA! Danijela Dimitrovska pozirala na plaži, grudi jedva spakovala u minijaturni bikini 08:00 Vip 0
SMELO, ALI IPAK SA STILOM Providnim haljinama nisu odolele Danijela Dimitrovska i Tamara Kalinić 19:03
POKAZALA PRAVO LICE Danijela Dimitrovska pozirala bez trunke šminke, pa oduševila javnost (FOTO) 12:40 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MINUS 10 STEPENI U BEOGRADU! Sneg se vraća od ovog datuma, Srbija ulazi u HLADNIJI deo zime 18:34 Vesti 0
ĐILASOVE VOĐE BLOKADA U PROVODU! Njima veselo u izlasku, a ostale nagovaraju da blokiraju fakultete nedeljama! (VIDEO) 17:37 Vesti 22
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. DECEMBAR Ovan će se pomiriti sa partnerom, Ribe treba da se oslone na svoju intuiciju, a šta čeka ostale? 19:31
PARTIZAN SE PROVUKAO SA ČETIRI KOMADA Terzić opet pecnuo večitog rivala: Milojević je povukao ručnu 19:28