SAČEKAO I PRETUKAO BIVŠU SUPRUGU, A POTOM POKUŠAO DA JE UGUŠI Osuđen Dalibora iz Niša, evo koliku kaznu je dobio 13:51 Hronika 0
NIŠLIJA KOJI JE IZBO ČOVEKA I POZVAO POLICIJU ZAĆUTAO U TUŽILAŠTVU Obrt u slučaju ubadanja u kafiću 11:03 Hronika 0
MLADIĆA OSTAVILI U LOKVI KRVI SA UBODNIM RANAMA NA GRUDIMA Optuženi nasilnici iz Novog Sada sklopili sporazum o priznanju krivice 08:29 Hronika 0
MUŠKARCU ZARIO NOŽ U KNEZ MIHAJLOVOJ Podignuta optužnica protiv Sefana, nasrnuo na druga nakon svađe 10:30 Hronika 0
DRAMA U LESKOVCU Bosa žena ušla u ambulantu: Zabila sam mu sekiru u glavu, ne mogu više 14:19 Hronika 0
UŽAS, TUTINAC PUCAO NA BIVŠU ŽENU JER SE UDALA Policijci ostali šokirani posle njegovog priznanja 09:25 Hronika 0
PRE SEDAM GODINA HTELA DA ZAKOLJE PARTNERA, A SADA MAJKU Ćerka kuhinjskim nožem napala staricu 22:44 Vesti 0
E.Sadiku UHAPŠEN OTAC DEČAKA KOJI JE POKUŠAO DA IZVRŠI UBISTVO Tinejdžer sekirom napao poznanike, ženu udario sekirom, sina joj izbo nožem 11:39 >> 11:45 Hronika 0
Alo/M.R. JEZIVO Posečen je po vratu: Srpskog rukometaša pokušali da ubiju na Vaskrs (FOTO) 08:06 Sport 0
Alo SRBIN POKUŠAO DA UBIJE BIVŠU ŽENU I NJENOG PRIJATELJA U BERLINU Bacio bombu, pa žrtve pokušao da ubije nožem 12:39 Hronika 0
Alo SKALPELOM BIVŠU SUPRUGU UBADAO U VRAT Saslušan Milan koji je u tržnom centru pokušao da ubije bivšu suprugu 17:13 Hronika 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40