15. MAJ JE KLJUČAN DATUM, TADA SE DEŠAVA PREOKRET I njima će krenuti u životu, 2 horoskopska znaka izlaze iz perioda nesreće i tuge 14:07
JAPANAC DOŠAO U SRBIJU, I OSTAO ZAUVEK ''Srbi su lepi ljudi, ne samo fizički, nego i duhom'' - jedna stvar koju radimo ga izluđuje! (VIDEO) 21:30 Razonoda 0
AFRIKANKA IZ PLEMENA ZULU POSTALA SRPSKA SNAJKA Sa mužem se preselila na selo, pretvorili staru kuću u dvorac! (FOTO) 22:00 Razonoda 0
NEVEROVATAN GEST MAJSTORA PAMTIĆE DOK JE ŽIVA Majka bolesnog dečaka doživela trenutak koji joj je vratio veru u ljude! (VIDEO) 21:00 Razonoda 0
AVIONSKA NESREĆA KOJI JE ŠOKIRALA SVET Devojka pala u prašumu, usledila dramatična borba za život - napadali je crvi i divlje zveri! 15:29 Razonoda 0
''ŽIVA LUTKA" KOJA JE OČARALA PLANETU Majka joj zbog modelinga uništila detinjstvo, kao beba zarađivala milione, a evo gde je danas! 13:20 Razonoda 0
TAJNA DUGOG ŽIVOTA Jednostavne stvari su ključ dugovečnosti, nije samo ishrana važna, već i jedna navika 21:03
POSLEDNJI RADNI DAN JOJ JE ZAUVEK PROMENIO ŽIVOT Nije ni slutila šta su joj pripremile komšije, zanemela od šoka! (VIDEO) 16:59 Razonoda 0
PREŠAO PUT OD ULICE DO HOLIVUDSKOG SNA Beskućnik spavao na kartonu i čistio cipele, a sada zarađuje 300.000 evra godišnje! 16:01 Razonoda 0
DUGOVEČNI LJUDI IMAJU 9 NAVIKA Male su i jednostavne, a neverovatno transformativne, probajte ih i vi 10:04
STEFAN OTKRIO MRAČNU STRANU ŽIVOTA U ŠVEDSKOJ '''Ovo što rade apsolutno nije normalno, u čemu je stvar?'' (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
MARINA JE SLUŽILA BOGATE ARAPKINJE Žena iz Srbije je bila šokirana njihovim zahtevima, a kada je čula ovaj podvukla je crtu 17:22
DOK DRUGI KAČE SELFIJE, ONA CEPA DRVA I VOZI TRAKTOR Jovana je influenserka koja razbija sve predrasude o životu na selu! (VIDEO) 11:20 Razonoda 0
KUĆA U BOSNI KRIJE NEVEROVATNU PORODIČNU PRIČU Evo kako 50 ljudi živi pod istim krovom, komšije u selu se krste! (VIDEO) 19:07 Razonoda 0
ZABORAVITE DIJETE I RIGOROZNE REŽIME Čovek koji je živeo 112 godina otkriva tajnu dugog života, svakog petka uživa u ovoj hrani! 19:27 Razonoda 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
MEDICINSKA SESTRA NA HITNOJ OTKRILA NAJSTRAŠNIJU SCENU NA POSLU "Toliko je bilo jezivo da sam morala da istrčim napolje" 09:35