ODGOVOR NA PITANJE KOJE MNOGE ZANIMA Javio se sudijski analitičar - evo da li je bio penal za Zvezdu 11:15
PARTIZAN IMA SVOJU TRADICIJU Duljaj objasnio zbog čega su se fudbaleri okupili i zagrlili pre početka utakmice 22:00
PRESEDAN NA "VEČITOM" DERBIJU Ovakva scena do sada nije viđena: Igrač dobio žuti karton, a utakmica nije ni počela 19:42
"IGRAČ PARTIZANA TREBALO DA DOBIJE CRVENI KARTON" Čuveni sudija analizirao odluke Pavla Ilića, prokomentarisao je i Ndiajev gol 15:42
KRITIKUJU GA, A ON OBARA REKORDE Ndiaje ispisao istoriju srpskog fudbala, ovo nije pošlo za rukom ni legendama večitih 14:44
BURA SE NE STIŠAVA OKO DERBIJA Selektor u studiju zagrmeo: Mislim da bi 90 odsto sudija sviralo prekršaj 09:28
OTKRIVENO DA LI JE NDIAJE NAPRAVIO FAUL Ekspert za suđenje OCENIO odluku arbitra Ilića, zbog ovoga je Partizan primio gol 22:05
HAOS NA "MARAKANI" Da li je Zvezdin gol trebalo da bude PONIŠTEN? O ovome će se pričati u narednim danima (VIDEO) 20:04
PRIVEDEN VELIKI BROJ LICA Ovo su prve fotografije i snimci hapšenja huligana posle strašne tuče u centru Beograda 13:51
TOTALNI HAOS PRED "VEČITI" DERBI Brutalna tuča huligana u centru Beograda, policija ekspresno reagovala 13:32
VELIKO INTERESOVANJE NA "MARAKANI" Rasprodat prvi kontingent karata za istok za predstojeći "večiti" derbi 12:10
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
UDALA SE BIVŠA SRPSKA SNAJKA, SA SVIMA PODELILA VESTI Promenila je i prezime, nije mogla da sakrije tu informaciju 16:50