DOŠLA JE ZBOG BIKOVIĆA, A VIDELA JE MENE! Stevan Piale otkrio s čijom se ćerkom oženio, njega svi znate! 16:00 Vip 0
NE MOŽE DA PRIHVATI NJEN ODLAZAK Nakon što je glavna glumica napustila "Igru sudbine", oglasio se on tužnom porukom! (FOTO) 08:30 Vip 0
Alo/M.M. IMA LI ŠTA BITNIJE U SUBOTU? Poznati glumac pozvao "zvezdaše" na utakmicu protiv Mladosti, nova uloga će morati da pričeka (VIDEO) 13:40 Sport 0
Alo/N.D. "DOŠLA JE ZBOG BIKOVIĆA, A VIDELA JE MENE" Stevan Piale otkrio kako je upoznao suprugu, uradio je ovo pa su ga izbacili iz njene kuće! 18:30 Vip 0
Alo! / O. K. PONOSNIJI NEGO IKAD Piale pokazao kako njegova supruga izgleda nakon porođaja, pa poslao brutalnu poruku (FOTO) 09:33 Vip 0
Alo/E.B. NEMA ŠANSE DA POGODITE KOJA JAVNA LIČNOST SE NALAZI NA SLICI: Danas je jedan od najlepših glumaca, čeka i drugo dete! (FOTO) 14:25 Vip 0
Alo/N.D. TO JE DELIKATNA TEMA Stevan Piale otkrio da li će nastaviti sa snimanjem serije "Igra sudbine" 20:15 Vip 0
Blic/Alo/A.J. SNIMANJA TRAJU I PO 12 SATI, ISCRPLJUJUĆE JE Zvezda serije "Igra sudbine" progovorio o porodici i karijeri 16:50 Razonoda 0
Naj žena.rs GLUMAC PODELIO EMOTIVNU FOTOGRAFIJU I RAZNEŽIO ŽENE Zvezda "Igre sudbine" čeka drugo dete, a otkrio je i pol 18:40
NajŽena.rs "POLJUBILI SMO SE, PA SU ME IZBACILI IZ NJENE KUĆE": Stevan na neobičan način upoznao suprugu, kaže da pregazio svoje principe 09:57
Blic/Alo/A.J. POSKIDALI SE SRPSKI GLUMCI Izvajana tela i mišići na sve strane (FOTO) 10:30 Razonoda 0
N. Kiš / M. Čolić EKSKLUZIVNI ALO! PAPARAZZO Zvezde serije "Igra sudbine" žive kao sav normalan svet: Matea i Stevan ližu sladoled i voze se busom 07:30 Razonoda 0
Naj žena.rs STEVAN PIALE JE "ZVEZDA IGRE SUDBINE" Žene otkidaju na NJEGOVOG ROĐENOG BRATA, tvrde da je opasno mišićav i neodoljiv! 21:22
Alo.rs/I.G. KOLEGE I PRIJATELJI NEUTEŠNI Nakon smrti Nenada Nenadovića mnogobrojni glumci poslali dirljive poruke (FOTO) 12:42 Razonoda 0
Alo/Đ.M. OBORILI REKORD Poznati influenseri u nezaboravnoj avanturi po Evropi sa pametnim satovima (VIDEO) 13:00 Razonoda 0
Alo.rs/M.A. POLJUBILI SMO SE, PA SU ME IZBACILI IZ KUĆE! Stevan Piale priznao na koji način je upoznao suprugu i da je ona zapravo došla bila da vidi Bikovića 16:25 Razonoda 0
Alo/D.S. TO JE PRAVI OTAC! Zvezda serije "Igra sudbine" poklonio ćerki za prvi rođendan nešto što niko da sada nije! 15:42 Razonoda 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
NAČELNIK KLINIKE ZA NEUROLOGIJU VMA UPOZORIO NA "TRULJENJE MOZGA" Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa 20:37
JEZIVE SCENE U TURSKOJ Hrvat doživeo jak udarac u glavu, Hitna pomoć momentalno reagovala (VIDEO) 19:25