ON ĆE PREDSTAVLJATI CRNU GORU NA EVROVIZIJI Reči pesme pokrenule lavinu komentara, a o nastupu svi bruje! 08:00 Vip 0
OVO SU SUPERFINALISTI ELITE 7 Njih 20 se bori za pobedu, a samo jedan će odneti 100.000 evra! 13:45 Vip 0
"U ELITI 7 POBEĐUJE UČESNIK IZ HRVATSKE?" Isplivale nove prognoze, evo ko se očekuje na prvom mestu 22:00 Vip 0
OTKRIVENO ŠTA DOBIJA POBEDNIK ZVEZDA GRANDA Saša Popović odrešio kesu, u pitanju su 4 nagrade 14:30 Vip 0
OGLASILA SE PEVAČICA (40) NAKON POROĐAJA Objavila sliku iz porodilišta, u rukama čvrsto drži ćerku: "Naša pobednica" 18:30 Vip 0
POBEDNIK EVROVIZIJE RAZBIO TROFEJ Šokantna scena sa kraju finala, lomljenje stakla se čulo i u programu: Ovo se nikada u istoriji takmičenja nije desilo 07:20 Vip 0
POBEDNIK ZVEZDA GRANDA PRVI PUT SA ŽENOM U JAVNOSTI Peva joj emotivne stihove, a ona skače od sreće: Ti si moja prva ljubav 20:40 Vip 1
OVO JE NOVI ŠAMPION KVIZA "SLAGALICA" Evo koliko je novca osvojio i sa kojim rezultatom je pobedio 22:56 Vesti 0
Alo/Amina Jusović POBEDNIK "VELIKOG BRATA" NEPREPOZNATLJIV Nakon osvajanja 100.000 evra vozio je taksi, danas ima troje dece i evo kako izgleda! (FOTO) 06:00 Vip 0
Alo/M.V. PRVI POBEDNIK RIJALITIJA U SRBIJI! Evo kakao danas izgleda i čime se bavi Ivan Ljuba 08:20 Vip 0
Alo! Olivera Konatar "SREDINOM LETA POČINJEMO DA ŽIVIMO ZAJEDNO" Dejan Dragojević ekskluzivno za Alo! prvi put otkrio planove sve detalje veze sa Jovanom 08:00 Vip 0
Srbijadanas/Alo/B.S. ISPLIVALE INFORMACIJE Bivši učesnik rijalitija otkriva da će Bilal biti pobednik Zadruge 6 22:30 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. BIO JE UMEŠAN U SLUČAJ NOVAKA ĐOKOVIĆA Imigracioni advokat predstavlja svoju zemlju na Evroviziji 14:20 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. LUKE BLEK O SVOJOJ BUDUĆNOSTI A DOTAKAO SE I RODNOG MESTA: "Odužiću se Čačku na velikoj podršci" 07:15 Vip 0
Alo/B.S. NIJE SE NADAO POBEDI! Luke Blek otkriva šta publika može da očekuje od njega na nastupu u Liverpulu 15:00 Vip 1
Telegraf/Alo/B.S. MILICA TODOROVIĆ JE JOŠ JEDNA U NIZU KOJA JE PROKOMENTARISALA LUKU BLEKA "Pobednička pesma mi se ne dopada" 22:45 Vip 0
Alo/B.S. PEVAČICA OSUDILA LUKU BLEKA Maja Nikolić oštro iskritikovala nastup pobednika: "Pesma je demonizovana koreografijom i mračnom energijom" 21:55 Vip 0
Pink/Alo/B.S. REAKCIJE NAŠIH FOLKERA NA SRPSKOG POBEDNIKA ZA EVROVIZIJU "Kome će on da peva na engleskom" 17:45 Vip 1
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31