TE REČI ĆE PAMTITI ZAUVEK Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama saopštio da su usvojene, način je neverovatan! 09:50 Vip 0
SERGEJ ĆETKOVIĆ ZA ČETIRI DANA SAHRANIO OBA RODITELJA Ispričao potresnu ispovest: "Kao da je neko iščupao deo mene" 18:00 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU SERGEJA ĆETKOVIĆA! Pevač potvrdio srećne vesti, čestitke se samo nižu! (FOTO) 01:20 Vip 0
"NAMAGARČEN SAM, IMALI SMO I PREDUGOVOR" Sergej Ćetković prevaren pri kupovini nekretnine 13:35 Vip 0
SERGEJ ĆETKOVIĆ PAZARIO LUKS STAN U NAJSKUPLJEM DELU CRNE GORE! Otkriveni svi detalji, suma je ogromna, milioni su u pitanju! 16:43 Vip 0
NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK SA SLAVLJA! Sergej Ćetković proslavio 25 godina braka sa suprugom Kristinom 15:50 Vip 0
TE REČI ĆE PAMTITI ZAUVEK Sergej Ćetković otkrio kako je ćerkama saopštio da su usvojene, način je neverovatan! 19:05 Vip 0
SERGEJ ĆETKOVIĆ PROGOVORIO O STRAŠNOJ PORODIČNOJ TRAGEDIJI Tri godine nakon gubitka pevač i dalje neutešan 14:37 Vip 0
UHVAĆEN NA DELU Sergej Ćetković priznao da su ga ćerke zatekle dok je obavljao tajni posao 18:38 Vip 0
TUKLI SU ME NON-STOP, ŽAO MI JE ŠTO NE KORISTE MOZAK Sergej Ćetković ispričao dugo čuvane tajne 21:35 Vip 0
SVE OČI UPRTE U NJEGA! Evo ko je došao na koncert Jelene Rozge, dugo se spekulisalo o njihovom odnosu 21:56 Vip 0
TRAŽILI SU MI DA PEVAM RAZVOD! Sergej Ćetković progovorio o neverovatnim situacijama u kojima se našao, pa najavio novi album! 23:00 Vip 0
GLEDAO SAM MERLINA KAO BOGA, A ON JE KOLEGAMA PISAO DA MU DONESU VODU Sergej Ćetković otkrio sve o prvom susretu sa Dinom 14:40 Vip 0
KAD IMAŠ SVOJ CILJ, SVE TEŠKE SITUACIJE PREVAZIĐEŠ! Sergej Ćetković progovorio o usponima i padovima tokom svoje karijere 17:15 Vip 0
Amina Jusović REČI KOJE ĆE PAMTITI ZAUVEK Sergej Ćetković prvi put o načinu na koji je ćerkama saopštio da su usvojene! 13:29 Vip 0
Alo/M.V. SERGEJ ĆETKOVIĆ SKRHAN BOLOM Pevač došao na sahranu devojčice ubijene u masakru, ne može da sakrije suze 12:25 Vip 0
Alo/A.J. PROGOVORILA ŽENA SERGEJA ĆETKOVIĆA Oglasila se i priznala sve što joj stoji na duši o pevaču 16:36 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'POLICIJA ME NATERALA...' Višnja Petrović imala saobraćajku, krivac pobegao - a evo zašto je ne zovu na romske svadbe 15:09 Vip 0
Jovanović: Zajednički zadatak države i privrede je da nastavimo da gradimo povoljan poslovni ambijent i snažan ekosistem za inovacije 12:15 BIZ 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
NAPETOST SE OSETILA U VAZDUHU ZBOG JEDNOG PITANJA Šešelj se uvredio, voditelj odmah reagovao 18:13 Vesti 0
MOHAMED ALABAR ODUSTAO OD GRADNJE U ULCINJU: Ne želim da ulažem tamo, razmatram druge opcije 20:38 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 17. MAJ Lav privlači pažnju gde god se pojavi, Rak nekontrolisano troši, Vaga dobija važnu poruku 19:18