ZAPREPASTIO SE KADA JE VIDEO ŠTA MU JE U DVORIŠTU Vratio kamere, a ono što je primetio mu je istopilo srce 21:33
ČOVEK STAR 188 GODINA PRONAĐEN U PEĆINI? Jedva hoda i ne priča, telo mu je kost i koža, ovaj snimak je potresao planetu 13:08
POPIO JE MALO PREVIŠE Muškarac (74) završio u bolnici zbog 11 litara ove tečnosti, jedva je ostao živ 10:47
U PETOJ DECENIJI SA TELOM TINEJDŽERA Ovaj čovek je uložio 6 miliona dolara kako bi prevario starenje, a sada ima još bizarniji plan 13:52
ŽALOSNA ISPOVEST MUŠKARCA KOJI JE IZGUBIO PSA Njegova devojka se podnela krajnje bedno, umesto da mu pruži podršku i saosećanje 21:47
USRED NOĆI SKAČE PO ULICI I PENJE SE NA DRVO KAO ŠIMPANZA Snimak iz Novog Sada šokirao građane 10:58 Vesti 0
"NE ŽELIM ŽENE OKO SEBE" Ovaj čovek pati od retke fobije zbog koje 55 godina ne izlazi iz kuće, neverovatno ali istinito! 16:18
alo.rs/S.Ćorić LIFT UMALO PRESEKAO ČOVEKA Zagledao se u telefon i to ga moglo koštati života 08:57 Razonoda 0
Alo/M.R. ČOVEK LAGNO ŠETA STAZOM Izbegnuta tragedija u Formuli 1, mogao je na mestu da ostane mrtav (VIDEO) 16:55 Sport 0
alo.rs/S.Ć. OD DEČAKA IZ DOMA DO GAZDE Milomir je rastao od "nemila do nedraga", a onda je u njegov život ušao čovek, koji mu je promenio život 12:49 Žena 0
Telegraf/Alo.rs TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU Muškarac (45) preminuo dok je menjao gumu na automobilu 18:39 Hronika 0
Piše: Magazin Pas MOŽDANA AKTIVNOST Struktura sna kod psa i čoveka je sličnija nego što mislite 16:12 Razonoda 0
Alo.rs DOKAZ DA RONALDO NIJE OBIČAN ČOVEK Milorad Mažić: On je ultrasonični avion kada sudite na terenu (VIDEO) 14:00 Sport 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. DECEMBAR Lavu predstoje dani sreće, Devica rešava pitanje egzistencije, Blizancima problemi sa pritiskom 05:00 Razonoda 0