ŽIVOT MI POSLE TOGA VIŠE NIJE BIO ISTI Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo 14:28
ZBOG POTRESA MOZGA JE ZABORAVIO DA SAM GA OSTAVILA Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila 18:13
KAD SE RODILA BEBA, CELA FAMILIJA SE POSVAĐALA „Svekar i svekrva zbog ovoga neće ni da vide unuku“ 19:11
GLUMAC OŽENIO SESTRU I S NJOM IMA DECU Njihova ljubavna priča je luđa od svih filmova koje ste gledali 10:38
KAD SE RODIO, IMAO JE KOŽU KAO ŠAR PEJ Bio je toliko naboran da su se lekari zapanjili, evo kako izgleda 30 godina kasnije 15:51
ZAMKA ZA TAŠTU Peruanka došla da upozna zeta i prvi put probala našu kafu, njena reakcija je hit! 14:43
KAKO MAJKA UPROPASTI MUŠKO DETE „Kada žena nema ljubav muža, ona ometa sina na svaki mogući način“ 09:50
NIKAD NIJE KASNO DA ISPUNITE SVOJ SAN Baka ima 94 godine i putuje po svetu, želi da vidi svih sedam kontinenata 14:00
“VELIKA PORODICA NIJE ZA SVAKOGA“ Sara je rodila 14 dece, pola života je bila trudna i kaže da joj ništa ne pada teško 17:20
DIRLJIVA SCENA JE RAZNEŽILA MILIONE LJUDI Devojčica je prvi put videla svoju mlađu sestru, pogledajte šta je uradila 13:28
DEČAK POSTAO HIT NA INTERNETU Sin je prvi put video tatu bez brkova, a njegovo pitanje je urnebesno! 16:34
PODSTAKLA RASPRAVU NA INTERNETU Majka doji dete koje ima 5 godina, jedni se zgražavaju, drugi je podržavaju 14:41
Mediji/Alo! BRAT MU JE UBIJEN, OTAC SE UBIO JER GA JE ĆERKA (14) OPTUŽILA ZA SILOVANJE Jeziva porodična priča huligana iz Obrenovca! 16:17 Hronika 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
HITAN SASTANAK UKRAJINE I NATO! Zelenski strahuje od Putina, dogovorio susret u Briselu zbog ruskog lansiranja hipersonične rakete! 10:40 Vesti 0
PRONAĐENA TREĆA ALIJINA PUŠKA Utvrđuje se da li je njom Balijagić ubio brata i sestru Madžgalj kod Bijelog Polja 10:43 Hronika 0