VELJKO SE OBRATIO LE PENOVOJ I PODSETIO ŠTA JE OBEĆALA: "Poništiću priznanje nezavisnosti Kosova, to je sveta, srpska zemlja" 13:15 Vip 0
"POLA MILIONA ZA MESEC DANA!" Amidžićeva supruga se pohvalila uspehom i javno dala obećanje 09:40 Vip 0
Grandonline/Alo/B.S. PROŠLA JE TEŽAK PERIOD U ŽIVOTU Jana Todorović rešena da preokrene sve i dala sebi jedno važno obećanje 13:15 Vip 0
Alo/A.M. VIDEĆETE, JA ĆU TO OSTVARITI Milica Pavlović se vraća u Leskovac da ispuni obećanje koje je dala kao devojčica 17:50 Vip 0
NajŽena.rs OSETILA PO MIRISU DA JOJ JE MUŽ BOLESTAN: Oboleo je 12 godina pre dijagnoze, a ona mu je dala važno obećanje 13:41
Alo.rs ZA SVAKI POEN PO JEDNA KUGLA Ðokovic obećao kilogram sladoleda mladom hrvatskom teniseru 19:05 Sport 0
Alo/Đ.M. KLEO SE U SESTRINO DETE Filip Car prekršio ozbiljnu zakletvu, upletena i Dalila, a sada je otkriveno i šta se desilo 09:55 Vip 1
Alo/V.P. ALEKSANDAR VUČIĆ PORUČIO Ja vam obećavam da ćemo zajedno postići još mnogo toga (VIDEO) 16:07 Vesti 4
Rina/Alo/V.P. VUČIĆ OBEĆAO I ISPUNIO Prijepolje će dobiti sigurnost u snabdevanju strujom 13:57 Vesti 4
VRATIĆU OBRADOVIĆA, IMAĆEMO BRDO PARA! Navijači legendarnog kluba u transu, ovo se neće dopasti crno-belima! 16:32 Sport 0
alo.rs/prva/Lj.Č. Nekim horoskopskim znacima je data reč svetinja: Evo ko ispunjava svoja obećanja, a ko samo vrda 18:00 Žena 0
alo.rs/telegraf/Lj.Č. Za njih je data reč svetinja: Ovi horoskopski znaci ne krše svoja obećanja 10:00 Žena 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
VUČIĆ REKAO KO SE UDRUŽIO I ŠTA SE SPREMA ZA NEDELJU DANA: Oni žele Srbiju na kolenima! 10:46 Vesti 10
NATO REŠIO DA ZAKRVI DO KRAJA SA PUTINOM! Užas u Ukrajini, nemački artiljerci tuku po Rusima: Istorija se ponavlja! 10:18 Vesti 0
AKO ŽELITE DA SMRŠATE, NIKAKO NE SMETE DA "PRESKAČETE" JEDAN OBROK Ali, postoji i jedna caka, a evo o čemu je reč 10:50