ZALJUBIĆETE SE DO UŠIJU, SREŠĆETE LJUBAV SVOG ŽIVOTA Samo jedan znak će imati sudbonosni susret do 31. marta, život će vam se promeniti za 180 stepeni 22:03
LJUBAV KOJA JE TRAJALA 73 GODINE JAČA I OD SMRTI Ono što je deka uradio na supruginoj samrtnoj postelji kida dušu na komade! (VIDEO) 10:45 Razonoda 0
CRNOGORKA OČAJNIČKI TRAŽI MUŠKARCA IZ AVIONA Dok je letela za Podgoricu, zaljubila se u Srbina, u potragu se uključio ceo BALKAN! (FOTO) 21:30 Razonoda 0
LAKU NOĆ SAMOĆI, LJUBAVI DOBAR DAN! 3 horoskopska znaka očekuje sudbinski susret, zaljubiće se do ušiju, otpočeće zajednički život, procvetaće im na emotivnom planu 11:28
"PLAČEM SVAKO VEČE, ODVRATNA SAM SEBI, ZAUVEK ĆU TE VOLETI ALEKSA" Ispovest devojke koja je pred svima ponizila svog dečka dok je plakao, a onda ju je karma stigla 21:16
NEMOJTE BEŽATI OD PROBLEMA Evo kako da se usprostavite poteškoćama u ljubavi, odnos će vam začas postati nesalomiv 09:37
DEČAK JE DAO OBEĆANJE SESTRI DOK JE LEŽALA NA SAMRTNOJ POSTELJI Nakon 13 godina, ono što je uradio za nju će vam naterati suze na oči! 18:55 Razonoda 0
8 RAZLOGA ZAŠTO TREBA VIŠE DA SE GRLITE Zagrljaj kao prirodni lek za stres i napetost! 10:30 Razonoda 0
ONA ZVEZDAŠ, JA PARTIZANOVAC, POSVAĐAMO SE, ALI POSLE 3 SATA TRČI KOD MENE": Branko i Olga zaljubili su se u DOMU ZA STARE, ali nisu jedini! 09:46 Vesti 0
TAKO TO RADE NARCISI Prepoznajte njihov obrazac ponašanja kroz 3 faze, sprečite manipulaciju na vreme 09:06
UDAVALA SE 3 PUTA Hale Beri nije imala sreće u ljubavi, pala je u totalni bedak, ali onda je ,,upecala" opasnog frajera 19:02
UBILI MU VERENICU, MAJKA SE MOLILA DA PRONAĐE DRUGU Potresna ispovest mladića koji je godinama samovao, a onda je usledio filmski preokret! (VIDEO) 12:20 Razonoda 0
ZAJEDNO SU 70 GODINA I SVAKE VEČERI RADE OVO Stari bračni par ne može da zaspe bez posebnog rituala, to je tajna duge ljubavi 20:00
PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI Žena (26) našla muža (87) ''Ja verujem da će nas sve nadživeti!'' 14:07 Razonoda 0
NATALIJA SE UDALA ZA 18 GODINA MLAĐEG NIGERIJSKOG PRINCA Postala je majka blizanaca, a onda se desio filmski preokret! (VIDEO) 17:45 Razonoda 0
DEDA PREKO APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE ''SMUVAO'' 43 GODINE MLAĐU Devojka otkrila tajnu zbog čega mladići ne mogu ni da mu priđu! 17:10 Razonoda 0
OSTAVIO POSAO I DEVOJKU NA 6 MESECI Sve zbog ludog podviga koji je ušao u Ginisovu knjigu i osvojio njeno srce! (VIDEO) 12:58 Razonoda 0
FRIZERKA POKLONILA BESKUĆNIKU ŠIŠANJE I ZAUVEK MU PROMENILA ŽIVOT Usledio je filmski preokret, njihova priča oduševila je milione! (VIDEO) 12:30 Razonoda 0
SIN NOVOG PAZARA Adem Ljajić za "Sport.alo" progovorio o dolasku kući, povratku u Partizan, pa otkrio sve o Mihi i šta se desilo sa reprezentacijom (VIDEO) 12:00
IKONA JE BILA NAJMANJE ŠTENE, A POSTALA JE NAJVEĆI HEROJ Njen vodič otkriva sve o ljubimici nacije (VIDEO) 06:00 Hronika 0
''KATARINA GRUJIĆ ZASLUŽUJE USPEH MILICE PAVLOVIĆ'' Kaća stojički podnela kritike naroda, otkrila sočne detalje života sa Gobeljom (VIDEO) 14:47 Vip 0
NASTRADALI OTAC I ĆERKA Prve slike jezivog požara u Lazarevcu, stan izgoreo do neprepoznatljivosti (FOTO/VIDEO) 11:48 Hronika 0
BRENA U ZAGREBU IZVELA PEVAČICU KOJU JE POPOVIĆ OBOŽAVAO Cela sala pevala čuveni hit, atmosferu dovela do usijanja (VIDEO) 07:35 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
REKTOR ĐOKIĆ SE IŽIVLJAVA NAD STUDENTIMA KOJI NEDELJAMA SPAVAJU POD ŠATORIMA, A O ILEGALNIM PLENUMAŠIMA ĆUTI! (VIDEO) 12:42 Vesti 0
OTOK I BOL U STOPALIMA JE ZNAK ZA UZBUNU Dr Radović objasnio zbog čega se voda nakuplja u nogama i kad se mora lekaru 10:21
SKANDAL BEZ PRESEDANA Haland udario ženu u potiljak, ona dobila potres mozga i prijavila ga policiji?! 10:27