ISPLIVALA ŠOK ISTINA O ALEKS NIKOLIĆ Bila u šemi sa mužem poznate starlete, Filipu neće biti dobro kada ovo sazna 06:00 Vip 0
ISPLIVALA ŠOK ISTINA O ALEKS NIKOLIĆ Bila u šemi sa mužem poznate starlete, Filipu neće biti dobro kada sazna ovo 20:45 Vip 0
OTKRIVEN TAJNI PLAN ANITINE LJUBAVNICE Sada je sve jasno, oglasila se i ona i obelodanila sve javno! 15:13 Vip 0
Marija Kostić HAOS SE NASTAVLJA Ivan i Ana ne spuštaju loptu, nastavljaju sa optužbama i napadima 02:30 Vip 0
Marija Kostić AFERA ''BITKOIN'' U JEKU Ana odlučila da poklopi Šmizlu, pa pozvala njega uživo u emisiji i skinula ljagu sa svog imena 02:00 Vip 0
Marija Kostić HAOS U STUDIU Šmizla žestoko udarila na Anu, optužila je da ju je prevarila za veliku sumu novca i da je varala Zvezdana sa Acom 01:30 Vip 0
Alo/M.K: RAZVEZALA JEZIK Jovana Novakov Šmizla ne prestaje da šokira javnost izjavama, na redu je Ivan Marinković i nije ga štedela 21:00 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/M.K. U ŠESTOM MESECU SAM MORALA DA SE PORODIM Šmizla progovorila o gubitku bebe nakon što primila udarac u stomak 19:00 Vip 0
Kurir/Alo/M.K. OTKRIVEN TAČAN DATUM Šmizla će uskoro postati nova rijaliti učesnica, postigla neverovatan dogovor sa produkcijom 23:30 Vip 0
Puls/Alo/M.K. RAT OKO ANE ĆURČIĆ Kačavenda i Šmizla u žestokom klinču: "GDE SI BILA KAD JU JE VEZAO ZA RADIJATOR?" 20:45 Vip 0
Informer/Alo/E.B. "PROGANJALA JE MOG MUŽA, A HTEO JE SAMO DA JE RAZVLAČI SA PRIJATELJIMA" Stravična saznanja o Aleksandri Nikolić, svi u šoku, da li je moguće da je ovo radila?! 16:05 Vip 0
Informer/Alo/B.S. Šmizla raskrinkala Anu, najavila ulazak u zadrugu i suočavanje sa Čurčićevom "ZVEZDAN JE MNOGO BOLJI ČOVEK OD NJE" 13:40 Vip 0
Blic/Alo/B.S. Besna na svoju drugaricu Anu Šmizla podržala Anđelu a za Ćurčićevu je rekla " GLUPAČA, ĆERKA I SIN JOJ SE MUČE" 14:40 Vip 0
Alo/B.S. Anina drugarica Šmizla otkrila jda je Zvezdan bio neveran Ćurčićevoj "ONA SE NJEMU IZVINJAVALA ZA NJEGOVE PREVARE" 15:30 Vip 0
Alo/B.S. Drugarica Ane Ćurčić progovorila o javnoj preljubi Zvezdana Slavnića "JE LI OVO DOBAR OTAC" 23:20 Vip 0
SrbijaDanas/Alo/M.K. PREKLINJAO IH DA BUDU UZ ANU Šmizla razvezala jezik o Slavniću i izdaji 20:10 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
SPREMITE SE, ZIMA JE OTKAZANA! Tri dana snega i to je to, OVAKVU prognozu je malo ko očekivao 19:21 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 27. DECEMBAR Jedan znak mora da obrati pažnju na zdravlje, kod Bikova sve ide u dobrom smeru 19:32
GOL ZLATA VREDAN POSLE VIŠE OD 12 MESECI Bivši napadač Zvezde pogodio i poveo svoj tim ka Seriji A 20:26