D.K. UBICA SE KRIJE PO VRLETIMA? Ivana upoznala Albanca na planinarenju, ubio je na Zvezdari a onda nestao u crnogorskim planinama! 18:02 Hronika 0
Alo/M.J./Mediji PROŠLO SKORO PET MESECI OD UBISTVA IVANE NA ZVEZDARI Jetmir na crvenoj poternici Interpola, istraga stoji u mestu 20:21 Hronika 0
Alo!/Mediji BOLNA PORUKA STRICA IVANE UBIJENE NA ZVEZDARI Upokoji Gospode sve umrle u nadi na život večni! (FOTO) 11:17 Hronika 0
Alo!/Mediji KRUŽE DVA SCENARIJA O NJEGOVOM NESTANKU Već 50 dana ubica Ivane sa Zvezdare slobodno šeta među nama 18:15 Hronika 0
Mediji/Alo MESEC DANA OD UBISTVA IVANE NA ZVEZDARI Potraga za osumnjičenim Gočajem i dalje traje - čekao ju je na poslu, u kafiću gde je radila da završi smenu, nakon čega su otišli zajedno! 18:33 Hronika 0
Mediji/Alo! JEZIVA SLIČNOST POVEZUJE DVA ZLOČINA U BEOGRADU! Ubica sestara na Bežaniji uradio istu stvar kao ubica Ivane sa Zvezdare 19:00 Hronika 0
Mediji/Alo! STRICA UBIJENE DEVOJKE SLOMLJEN OD BOLA: Danas nam je slava, ne možemo da slavimo bez naše Ivane: Ja tog Jetmira nikada nisam ni video 19:15 Hronika 0
Mediji/Alo! JETMIR U ZEMLJU PROPAO - 5. DAN POTRAGE Dok policija traga za osumnjičenim za Ivanino ubistvo, Gočaj obrisao sve objave s društvenih mreža! 21:45 Hronika 0
Mediji/Alo! RAZMOTAVA SE KLUPKO UBISTVA NA ZVEZDARI Evo šta je osumnjičeni za Ivanino ubistvo radio nakon zločina i kako je zametao trgove! 19:47 Hronika 0
Mediji/Alo! IVANIN PRIJATELJ PLANINAR O ODNOSU NJE I JETMIRA Ubica nije ljudsko biće već monstrum! 18:00 Hronika 0
Mediji/Alo! SVI TRAŽE PLANINSKOG VODIČA SA PROKLETIJA ZBOG UBISTVA IVANE SA ZVEZDARE Jetmir digao i Crnu Goru na noge! 14:54 Hronika 0
Mediji/Alo! GDE JE NESTAO IVANIN UBICA? Ako se sklonio na ovo mesto, male su šanse da će ikad biti kažnjen za svoje zlodelo: Jetmir je imao je sve vreme ovog sveta da se sakrije 20:52 Hronika 1
Mediji/Alo! AKTIVNOSTI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE BUDE NOVU MISTERIJU Nakon raspisane poternice, Albanac povukao novi potez (FOTO) 20:27 Hronika 0
Mediji/Alo! OTKRIVENA JEZIVA PREPISKA Albanac osumnjičen za ubistvo Ivane sa Zvezdare: "Nisam ja kao vi Srbi da ubijam decu" 17:35 Hronika 0
Mediji/Alo! OSUMNJIČENI ZA IVANINO UBISTVO OBJAVIO SLIKU Isečene srpske zastave, uz poziv na bojkot! (FOTO) 18:29 Hronika 0
Mediji/Alo! DOK SE BORILA ZA ŽIVOT, PRIBAVILA NEOBORIVI DOKAZ Ovo je sve što znamo o ubistvu Ivane sa Zvezdare! 08:07 Hronika 0
Mediji/Alo! NOVI DETALJI UBISTVA IVANE NA ZVEZDARI Ovako je Jetmir pokušavao da zametne tragove užasnog zločina! 07:27 Hronika 0
Novosti/Alo! ČEKA SE DNK REZULTAT Srbija raspisala potragu za Albancem zbog ubistva Ivane na Zvezdari 21:34 Hronika 0
Mediji/Alo! PRIJATELJI SE I DALJE OPRAŠATAJU OD UBIJENE IVANE "Mala moja devojčice stradala si od ruke monstruma!" (FOTO) 17:14 Hronika 0
Mediji/Alo! OGLASIO SE! Prijatelj kog dovode u vezu sa ubistvom Ivane na Zvezdari: Otkrio detalje poslednjeg susreta! 16:09 Hronika 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
"DOŠLI SU IZ AZIJE DA RATUJU U EVROPI" Sibiga i Berbok čupaju kose, traže brutalne odgovore 17:28 Vesti 0