N.Denda OGLASILA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ! Nije mogla da obuzda emocije, Luki Bleku poručila je ovo (FOTO) 22:50 Vip 0
ALO "STRAŠNO, OVO JE SRAMOTA" Sugrađani nisu štedeli našeg predstavnika na Pesmi za Evroviziju, iznenadili procenama i odgovorima! 20:46 Vip 0
Alo/O.G.K. ISPRAĆAJ U LIVERPUL UZ SRPSKU ZASTAVU! Luk Blek spreman za Evroviziju, jedan detalj raspametio je sve (VIDEO) 13:35 Vip 0
Alo/N.D. PROGOVORIO O RTS-U! Luk Blek otkrio šta će promeniti u nastupu, pa priznao: Takve uslove nisam očekivao 09:00 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. LUKE BLEK O SVOJOJ BUDUĆNOSTI A DOTAKAO SE I RODNOG MESTA: "Odužiću se Čačku na velikoj podršci" 07:15 Vip 0
Blic/Alo/B.S. ALEKSANDRA RADOVIĆ ŽESTOKO O POBEDNIČKOJ PESMI ZA EVROVIZIJU: "Nismo imali pesmu, pesma se nije čula" 13:15 Vip 0
Grand/Alo/A.J. EVO KO JE PRIC OD VRANJE Osvojio je publiku svojim nastupom, žene su odlepile za njim, a nećete verovati koji je fakultet završio 22:45 Vip 1
Alo/N.D. OPLELA PO NAŠEM PREDSTAVNIKU Pevačica istakla da joj se ne sviđa naš predstavnik: To je veliki nedostatak muzike! 21:19 Vip 1
Alo/N.D. "RADIO SAM U INOSTRANSTVU" Luk Blek otkrio zašto se preselio u Englesku: Nikada ne bih napustio Srbiju, da sam uspeo u tome! 13:18 Vip 0
Alo/N.D. ISPLIVAO ŠOK SNIMAK Dok je mislila da je kamere ne snimaju, Kristina Radenković oplela je po ovim pevačicama (VIDEO) 07:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OGLASILA SE MAJKA LUKE BLEKA! Porodica srpskog predstavnika Evrovizije donela veliku odluku, ovo će im promeniti život 13:50 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "NA ESTRADI DISKRIMINIŠU ROME" Zejna Murkić otkrila kroz kakav je pakao prošla, trpela je vršnjačko nasilje, a onda se sve promenilo! 09:45 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. BILI SU SVE NEKI ČUDACI Milica Todorović oplela po "Pesmi za Evroviziju", a onda se ostvrila na pobednika: Ne dopada mi se, istripovan je! 09:30 Vip 0
Alo/N.D. "JA SAM GEJ" Luk Blek objavio snimak na kojem priča o svom opredeljenju, društvene mreže se usijale (VIDEO) 09:00 Vip 0
Alo/N.D. DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Luk Blek će nas predstavljati na Eurosongu, a evo kako je izgledao na počeku karijere (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/N.D. NEĆE VIŠE DA ĆUTI Nakon proglašenja pobednika, Princ se nije oglašavao, a sada je Luki Bleku javno uputio ovo (VIDEO) 21:30 Vip 0
Alo/N.D. ONI KOJI SU GA ODABRALI MRZE SRBIJU Saša Mirković oštro o Luki Bleku i "Pesmi za Evroviziju": Preostaje samo da se isključi RTS sa satelita 20:34 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. OGLASILA SE I ONA Nakon što je Kiristina Radenković pogrešno najavila, Lea Stanković otkrila šta se desilo na PZE 18:10 Vip 0
Alo/N.D. "SMEŠAN I NAMEŠTEN ŽIRI" Maja Nikolić oplela po RTS-u i Luki: Mračna koreografija sa đavolima, repovima i iluminatskim porukama 16:50 Vip 0
Alo/N.D. "STRUČNI ŽIRI JE PODBACIO" Nakon finala oglasila se Zejna, pevačica ne krije da je ogorčena zbog plasmanma u "Pesmi za Evroviziju" 16:10 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57