DROGU SAM POČEO DA KORISTIM IZ ZNATIŽELJE! Šok ispovest našeg pevača, slomio se usred emisije i krenuo da plače! 21:20 Vip 0
PRETUČEN NAŠ POZNATI PEVAČ Nakon indidenta napadači smrtno stradali, sve se desilo u Srbiji! 07:50 Vip 0
"IAKO SE NISMO SLAGALI, VELIKI SI ČOVEK" Dado Polumenta otkrio sve o odnosu sa ocem, javnost u ovo nije bila upućena 17:06 Vip 0
ZABRANILA MU DA JE SPOMINJE Dado Polumenta oženio učiteljicu veronauke, danas je smatra katastrofalnom životnom greškom 17:20 Vip 0
PEVAČ NAPADNUT USRED NOVOG PAZARA Nasrnuli na njega, pa tragično stradali obojica, ovo su detalji 18:50 Vip 1
PEVAČ UDARIO NA ESTRADU ZBOG KARLEUŠE Javno izneo činjenice o Jeleni, ona odmah reagovala! 11:55 Vip 0
ODAKLE MU PRAVO DA PRIČA O MOM ŽIVOTU?! Zaratili Šako i Dado Polumenta, pevač javno pobesneo na bratanca 18:20 Vip 0
PSIHOAKTIVNE SUPSTANCE SAM POČEO DA KORISTIM IZ ZNATIŽELJE! Šok ispovest našeg pevača, slomio se usred emisije i krenuo da plače! 22:42 Vip 0
DARKO LAZIĆ I DADO POLUMENTA POSTAJU KOMŠIJE! Pevači kupili luks stanove u istom kompleksu, sadržaji su neverovatni! 08:20 Vip 0
SUPRUGA POZNATOG PEVAČA ZGROŽENA! Osula paljbu po lažnoj zubarki: Ubacila je svoje lice u moje i to drži kao profilnu 11:11 Vip 0
OVAKVU JE DO SADA NISTE VIDELI! Vrelo izdanje žene Dada Polumente, komentari samo pljušte 07:00 Vip 0
ZABRANILA MU DA JE SPOMINJE Dado Polumenta oženio učiteljicu veronauke, danas je smatra katastrofalnom životnom greškom 09:30 Vip 0
SMORIO SAM SE NA MERLINOVOM KONCERTU: Dado Polumenta opleo po kolegi, ovo niko nije očekivao! 08:00 Vip 1
NIJE NAM SE DALO: Dado Polumenta razočarano progovorio o svom odnosu sa Karleušom, otkrio do sada nepoznate detalje 20:00 Vip 0
OD DRUGOG MESECA IMA PARALIZU MOZGA, GODINAMA JE U KOLICIMA Dado Polumenta kroz jecaje progovorio o rođenoj sestri 16:10 Vip 0
VESNA ZMIJANAC MI JE UZELA PESMU: Pevač se javno obrušio na koleginicu, otkrivena dugo čuvana tajna! 14:30 Vip 0
ŽENA DADA POLUMENTE JE BOMBA! Zanosna plavuša se pojavila u uskoj beloj haljini, muškarcima popadale vilice 21:05 Vip 0
BOG JE TAKO HTEO, POMOGLA MI JE STRUČNA POMOĆ Dado Polumenta novi album posvetio ćerki koja je završila na operacionom stolu 19:30 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31