KORISTILI SU NARKOTIKE PREDA MNOM! Pevačica raskrinkala kolege, nastupali zajedno, sada sve javno ispričala! 15:15 Vip 0
KORISTILI SU NARKOTIKE PREDA MNOM! Pevačica raskrinkala kolege, nastupali zajedno, sada sve javno ispričala! 12:10 Vip 0
PEVAČI SU UTRIPOVANI, SVI VRŠE NUŽDU Edita se ne zaustavlja, nakon javne svađe s Karleušom, udarila i na ostale kolege! 12:48 Vip 0
ACA ILIĆ ISKRENO O RAZVODU OD BILJANE JEVTIĆ Važili su za najskladniji par, pevač sada šokirao izjavom o drugim ženama! 11:30 Vip 0
OTKRIVENO KO SA ESTRADE UZIMA AUTOMOBILE NA LIZING Zadužili se više hiljada evra, ova pevačica je odabrala najskuplji! 09:23 Vip 0
"BLOKIRAJ BIVŠEG DA TE NE BI ZVAO" Urnebesno iskreni Božićni pevači, doza realnosti i smeha do suza koja je svima potrebna! 19:50
HONORARI IM SE UDVOSTRUČILI Otkriveno koliko Jelena Rozga i Toni Cetinski zarade na svadbenom veselju, cifra izaziva vrtoglavice 09:00 Vip 0
HRVATI NASTAVILI DA ZABRANJUJU SRPSKE PEVAČE Otkazan koncert poznatoj pevačici: "Prosto nije normalno..." 17:51 Vip 1
Nina Denda POVUKLI SE U JEKU POPULARNOSTI Evo čime se sada bave poznati koji su završili sa pevanjem 18:00 Vip 0
Amina Jusović I ONI SU ROBIJALI Poznati koji su završili u zatvoru zbog krađe, ubistva i alkohola 12:26 Vip 0
N.Denda SARADNJA SA NJIM JE DEGRADIRALA Sandra Afrika neće ni da čuje za pomirenje sa Miletom Kitićem, estradni rat ne jenjava 17:50 Vip 0
Amina Jusović TRAJKOVIĆI SLAVILI DO JUTRA Slađa ljubila Janu u grudi i stavljala joj evre, Đani na svadbi svog sina zgrnuo ogroman bakšiš! 08:50 Vip 0
N.Denda O SRPKINJI SU SVI PRIČALI! Ona je sinoć otvorila Eurosong, a bila je predstavnica ove zemlje 06:00 Vip 0
N.Denda OGLASILA SE MILICA PAVLOVIĆ! Iznela svoj stav o Evroviziji, a Luki Bleku je uputila ove reči 18:20 Vip 0
Alo/N.D. BILI SU NAJVEĆE ZVEZDE, A ONDA SU OSTAVILI MIKFORON! Danas su ugostitelji i porodični ljudi, a evo kako izgledaju(FOTO) 11:00 Vip 0
Alo/N.D. LAŽU DA BI PODIGLI CENU Ivana Selakov progovorila o kolegaama, pa ih skroz razotkrila, ovo rade namerno! 11:35 Vip 0
Alo/N.D. DO SMRTI SE NISU POMIRILI Šaban Šaulić je sa ovim pevačem živeo, bili su nerazdvojni, a onda sve preko noći promenilo 06:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
OVAJ ZNAK ĆE SE OBOGATITI 2025. GODINE Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake 22:05
STRAŠNE BROJKE ANDREJA STOJAKOVIĆA Već je skrenuo pažnju na sebe, prosečno daje 20 poena po meču 22:22