KORISTILI SU NARKOTIKE PREDA MNOM! Pevačica raskrinkala kolege, nastupali zajedno, sada sve javno ispričala! 14:55 Vip 0
PEVAČI ODBILI DA DONIRAJU NOVAC ZA BOLESNU DECU Jelena Karleuša raskrinkala kolege: Znala sam da imaju, nisu dali! 09:30 Vip 3
POSTALI SU POZNATI JER SU ME NAPALI: Vučić o angažovanju nekih glumaca i pevača za napade na Srbiju 18:38 Vesti 118
KORISTILI SU NARKOTIKE PREDA MNOM! Pevačica raskrinkala kolege, nastupali zajedno, sada sve javno ispričala! 15:15 Vip 0
KORISTILI SU NARKOTIKE PREDA MNOM! Pevačica raskrinkala kolege, nastupali zajedno, sada sve javno ispričala! 12:10 Vip 0
PEVAČI SU UTRIPOVANI, SVI VRŠE NUŽDU Edita se ne zaustavlja, nakon javne svađe s Karleušom, udarila i na ostale kolege! 12:48 Vip 0
ACA ILIĆ ISKRENO O RAZVODU OD BILJANE JEVTIĆ Važili su za najskladniji par, pevač sada šokirao izjavom o drugim ženama! 11:30 Vip 0
OTKRIVENO KO SA ESTRADE UZIMA AUTOMOBILE NA LIZING Zadužili se više hiljada evra, ova pevačica je odabrala najskuplji! 09:23 Vip 0
"BLOKIRAJ BIVŠEG DA TE NE BI ZVAO" Urnebesno iskreni Božićni pevači, doza realnosti i smeha do suza koja je svima potrebna! 19:50
HONORARI IM SE UDVOSTRUČILI Otkriveno koliko Jelena Rozga i Toni Cetinski zarade na svadbenom veselju, cifra izaziva vrtoglavice 09:00 Vip 0
HRVATI NASTAVILI DA ZABRANJUJU SRPSKE PEVAČE Otkazan koncert poznatoj pevačici: "Prosto nije normalno..." 17:51 Vip 1
Nina Denda POVUKLI SE U JEKU POPULARNOSTI Evo čime se sada bave poznati koji su završili sa pevanjem 18:00 Vip 0
Amina Jusović I ONI SU ROBIJALI Poznati koji su završili u zatvoru zbog krađe, ubistva i alkohola 12:26 Vip 0
N.Denda SARADNJA SA NJIM JE DEGRADIRALA Sandra Afrika neće ni da čuje za pomirenje sa Miletom Kitićem, estradni rat ne jenjava 17:50 Vip 0
Amina Jusović TRAJKOVIĆI SLAVILI DO JUTRA Slađa ljubila Janu u grudi i stavljala joj evre, Đani na svadbi svog sina zgrnuo ogroman bakšiš! 08:50 Vip 0
N.Denda O SRPKINJI SU SVI PRIČALI! Ona je sinoć otvorila Eurosong, a bila je predstavnica ove zemlje 06:00 Vip 0
N.Denda OGLASILA SE MILICA PAVLOVIĆ! Iznela svoj stav o Evroviziji, a Luki Bleku je uputila ove reči 18:20 Vip 0
''SAŠA JE HTEO DA MI UZME PESMU I DA JE LAZIĆU'' Olja Bajrami o danima kad je radila kao PLEJBOJ ZEČICA 20:00 Vip 0
ZABORAVITE TE IZRAZE "PRELAZNA VLADA"... TO JE ĐILASOVA VLADA! Brnabić: Prošli put kada su bili na vlasti ostavili su ljude bez hleba na stolu (VIDEO) 13:06 Vesti 10
POSLANICI SNS SANJA DŽAJIĆ I NIKOLA LAZIĆ “U RINGU”! Svi smo mi ista krv, nasilje nikada nije rešenje! 20:00 Vesti 0
EVO KAKO DA PROĐETE PASOŠKU KONTROLU ZA 10 SEKUNDI! Da li ste probali novi sistem na aerodromu Nikola Tesla ? (VIDEO) 17:57 Vesti 0
"NA KISEONIKU JE" Oglasio se direktor Valjevske bolnice o stanju pronađene devojčice sa Uba (VIDEO) 10:31 Vesti 0
ODESA U PLAMENU, STRAHUJE SE DA IMA MRTVIH Masovan napad napravio HAOS, Rusi bez milosti! (FOTO/VIDEO) 23:36 Vesti 0
ORBAN LUPIO ŠAKOM O STO I REKAO NE MOŽE! Uložio veto i ućutkao zajedničku izjavu Evropske unije 22:46 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 21. MART Biku se vraća stara ljubav, Lav donosi važnu odluku na poslu, Vaga da pazi na troškove 19:28