Marija Kostić VIŠE OD 12 SATI BILA BEZ SVESTI Zdravlje bivše zadrugarke je kritično, niko još ne zna šta joj se dešava 15:40 Vip 0
Milica Veličković ŠARMEN SORAJA ČEKA BEBU? Bivša zadrugarka se oglasila i otkrila šta je razlog hitne hospitalizacije! 14:20 Vip 0
Amina Jusović JEDVA SAM PREŽIVELA! Bivšoj zadrugarki pozlilo, noć provela u bolnici, evo na šta sumnjaju lekari! 07:25 Vip 0
Amina Jusović UPLAŠENA ZA SVOJ ŽIVOT Drugarica Anđele Đuričić otkrila jezive detalje: Hitno sam se obratila policiji! 11:19 Vip 0
Marija Kostić "IZGUBILA JE KREDIBILITET" DJ Tamaris promenila ploču o Ani Ćurčić, Šarmen progovorila o stvarima koje su je izluđivale 01:45 Vip 0
Amina Jusović STARE RIJALITI VARNICE Bivši zadrugar smuvao Šarmen odmah po njenom izlasku iz Zadruge, kamera snimila i poljubac! 08:53 Vip 0
Amina Jusović OSTALI ZATEČENI REZULTATOM Ova zadrugarka osvojila je 26. mesto, nakon saopštenja nastao muk za crnim stolom 07:22 Vip 0
Amina Jusović "FILIP JOJ JE ZABRANIO" Ana Spasojević proširila tračeve o Aleksandri i Filipu, pa iznela šok tvrdnje o Anđeli! 13:40 Vip 0
Amina Jusović SUPARNICE UDRUŽILE SNAGE Anita i Šarmen pokazale Matoroj da mogu da budu složne, pa se uputile ka njoj i provocirale je! 10:30 Vip 0
N.Denda "IMALA SAM TROJKU 15 PUTA" Šarmen šokirala priznanjem, poverila se drugarici pa otkrila sve o odnosu sa devojkom: Postavili smo pravila 08:00 Vip 0
Alo/A.J. "ŠTA GOD JOJ BUDE TREBALO..." Mikica Bojanić spreman na sve zbog ove zadrugarke, priznao da je ona najbolja devojka koju je sreo! 16:30 Vip 0
Alo/B.S. VRATILA SE HELGA Ovog puta Anđela želi da se oda poroku da bi zaboravila sve šta joj se desilo 15:20 Vip 0
Alo/A.J. OPKOLILE JE Šarmen i Anita ponosno stoje pored Matore, ovako su pozirale za Vaskršnje fotografisanje! 09:20 Vip 0
Alo/N.D. RADI ANĐELI IZA LEĐA Zvezdan napravio tajni dogovor sa zadrugarkom, po izlasku iz rijalitija će biti sa njom, skandal! 07:15 Vip 0
Alo/M.K. OPET RAZOČARANA Milica promenila sve boje zbog Bilalovog švrljanja, Šarmen pokušala da je URAZUMI 03:00 Vip 0
Alo/B.S. BOLNA ISPOVEST ZADRUGARKE! Isterana iz kuće, otac joj završio u zatvoru zbog majke, a ona je abortirala (VIDEO) 12:00 Vip 0
Alo/E.B. STRAVIČNA ISPOVEST ZADRUGARKE LEDI KRV U VENAMA Majka je izbacila golu na ulicu i smestila dečku otmičaru "Živela sam u garaži kafića" 20:05 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 1
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0