ZGODNI FUDBALER ULAZI U ELITU 8! Željko Mitrović ga lično predstavio javnosti, ne možete ni da naslutite o kome se radi! 19:30 Vip 0
POZNATA GLUMICA I POLITIČARKA ULAZI U FARMU 8! Mitrovići spremili ozbiljnu svotu novca, isplivali detalji pregovora 22:53 Vip 1
Alo/B.S. VELIKI PETAK U ZADRUZI Učesnici servirali ručak pa tom prilikom uz molitvu u miru seli da jedu (FOTO) 20:10 Vip 0
Srbijadanas/Alo/B.S. ISPLIVAO VIDEO KOJI JE ZGROZIO SVE Obezbeđenje zadruge urla na učesnike, neoprostivo ponašanje (VIDEO) 23:00 Vip 0
Alo/E.B. NJIH ŠESNAESTORO ĆE SE VEČERAS BORITI ZA ODLAZAK NA EVROVIZIJU Ovo je spisak učesnika drugog polufinala! 20:00 Vip 0
Grand/Alo/E.B. ĐORĐE DAVID RASKRINKAO TAJNE ZVEZDE GRANDA: Otkrio i kojim učesnicima je promenio život, razotkrio i kolege iz žirija! 18:49 Vip 0
Alo/N.S. OVO SU UČESNICI ZADRUGE 6 ! U petak će se održati spektakularna ceremonija otvaranja 12:37 Vip 0
Republika/Alo/Đ.M. POZNATI PEVAČ POTPISAO UGOVOR ZA ZADRUGU 6! Zvezda Granda jedva čeka da uđe, progovorio o uslovima, a onda izgovorio nešto skandalozno 07:41 Vip 1
Alo/N.S. TRAGIČNA SUDBINA ZVEZDE GRANDA Odjeknula je vest da je pevač nastradao u Holandiji 07:50 Vip 0
Alo/T.R. OVOME SE NIJE NADALA Dalili stigao skupoceni poklon, zadrugarka šokirana nije mogla da sakrije oduševljenje 10:39 Vip 0
Alo/A.J. DALILA SE SETILA OCA I NJEGOVIH REČI Dragojevićka otkrila zbog čega se kaje i šta joj je najveća želja 16:50 Vip 1
Alo/A.J. CAR OSUO NIKAD BRUTALNIJE Priznao da jedva čeka dan kad više neće gledati Dalilu, nećete verovati šta je sve rekao 17:15 Vip 0
Alo/A.J. IMAO JE PARANOJE DA SU SVI PROTIV NJEGA Miki Đuričić poredio zadrugare sa ovim ljudima, Karić izneverovao 16:44 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
VUČIĆEVA PORUKA NATAŠI KANDIĆ Bolje ne biti ni u kakvoj vladi, nego u toj koja će da prizna genocid u Srebrenici 19:09 Vesti 29
DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. DECEMBAR Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti 19:32