PEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo 09:21 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIKLJUČENA NA INFUZIJU Jovana Pajić se ne odvaja od nje: Bože, daj mi snage... 15:40 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO ZAVRŠILA NA INFUZIJI Roditelji joj prete, drama se nastavlja, ona moli za pomoć: Boli me, ne mogu da jedem 18:20 Vip 0
DESEINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI! Kontroverzni reper nakon skandaloznog nastupa u Budvi hitno hospitalizovan! 13:37 Vip 0
SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada 22:35 Vip 0
NIKOLIJA JOVANOVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Pevačica otkazala sve, svojom objavom zabrinula javnost! 07:25 Vip 0
PEVAČICI POZLILO, HITNO HOSPITALIZOVANA Priključena na infuziju, sve se desilo 15 minuta pred nastup 12:05 Vip 0
ĐINA DŽINOVIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI Nova drama u vili na Senjaku, evo u kakvom je stanju ćerka Meline i Harisa 19:15 Vip 0
CECA ZAVRŠILA NA INFUZIJI Veljko joj uputio molbu, pevačica otkrila šta se dešavalo u domu na Dedinju 14:41 Vip 0
KATARINA GRUJIĆ ZABRINULA FANOVE Svi se pitaju šta je sa zdravstvenim stanjem pevačice, objavila fotografiju 16:13 Vip 0
MARIJA KILIBARDA ZAVRŠILA NA INFUZIJI Voditeljka se oglasila iz bolnice i otkrila u kakvom je stanju 19:39 Vip 0
ACO PEJOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Pevaču se pogoršalo zdravstveno stanje, šok detalji isplivali u javnost! 07:30 Vip 0
ALEKSANDRI PRIJOVIĆ UKAZANA LEKARSKA POMOĆ U ZAGREBU Zbog ovoga je morala hitno da reaguje: Mislila sam da neću izdržati! 14:23 Vip 0
EVO ZAŠTO SE MILAN MILOŠEVIĆ SINOĆ NIJE POJAVIO U ELITI Voditelju narušeno zdravstveno stanje, oglasio se i sve objasnio 11:25 Vip 0
S.Ćorić SVAKO VEČE U ISTO VREME POJEDITE MALO SOLI I ŠEĆERA Evo šta će se desiti vašem organizmu 06:28 Žena 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
NASMEJAO MAMU I JOŠ 32 MILIONA LJUDI Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario! 16:56
SKANDINAVSKA MISIJA MOŽE DA POČNE Poznato kada selektor Pešić okuplja "orlove" pred mečeve sa Danskom u kvalifikacijama za EP 12:40