DOJAVA O BOMBI NA NASTUPU NAŠIH PEVAČA U BOSNI Nastala opšta drama, pa došlo do preokreta, evo šta su uradili nakon svega 10:05 Vip 0
NIKO ME NEĆE VOLETI KAO ON Pevačici umro muž, ona godinama neutešna: Moj pokojni suprug... 20:42 Vip 0
IMALA SAM INTERVENCIJU! Prvo oglašavanje Elme Sinanović nakon vesti da je hitno operisana! 21:00 Vip 0
ALO! SAZNAJE! Evo ko će se večeras pojaviti kao specijalni gost na koncertu Aleksandre Prijović 21:00 Vip 0
ELMA SINANOVIĆ SMUVALA 15 GODINA MLAĐEG MUZIČARA! Otkrivamo detalje tajne veze, evo zašto ga krije od javnosti! 19:00 Vip 0
OVAJ BIZNISMEN JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV! Ova pevačica je harala domaćom scenom, a njegovu smrt je teško podnela 10:20 Vip 0
NIKO NEĆE MOĆI DA GA NADMAŠI! Elma Sinanović progovorila o ljubavnom životu, pa rekla ovo za pokojnog supruga! 11:10 Vip 0
ONA STIŽE U ELITU NAKON MAJE MARINKOVIĆ Otkriveno koja poznata pevačica ulazi na imanje u Šimanovcima 18:20 Vip 0
NEMAJU PESME, PA OBRADE MOJU! Elma Sinanović ponizila koleginice, a svi su odmah pomislili na nju, čeka se reakcija 10:00 Vip 0
PRETILI SU MI DA ĆE ME OŠIŠATI! Elma Sinanović dobijala preteće poruke, u emisiji uživo priznala sve! 20:00 Vip 0
ZARAĐUJU MILIONE PREKO MENE Elma Sinanović potkačila mlađe koleginice: "Nemaju hitove, pa se proslavljaju preko mojih" 23:25 Vip 0
NOVOGODIŠNJA NOĆ ZA PAMĆENJE U HOTELU METROPOL Bogat muzički program uz Dejana Matića i Elmu Sinanović 12:06 Vip 0
ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE ZA ŠEIKA IZ KATARA Pakuje kofere i seli se tamo, priuštio joj život kao iz filmova 18:04 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA ELME SINANOVIĆ Od majke je nasledila talenat za pevanje, a mnogi kažu da liči na ovu pevačicu 21:00 Vip 0
Ermin Biberović ELMA SINANOVIĆ SLOMLJENA ZBOG SMRTI Nikada neće preboleti, njena potresna ispovest tera suze na oči "Izgubila sam najvećeg prijatelja..." 21:00 Vip 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
DA LI JE ZABORAVLJANJE NORMALNO? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema 16:19
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31