"MALA, ZAČEPI TU GUBICU!" Bukti rat između Sare Jo i Milice Dabović, javno izgovorile strašne uvrede: "Vraća ti se zloba koju seješ, fuj!" 20:00 Vip 0
OVAKO SE SLAVI POBEDA NAŠIH KOŠARKAŠA U PARIZU Pevačica pokazala deo atmosfere u Areni, vrišti od sreće! 13:50 Vip 0
NAŠOJ PEVAČICI GRUDI ISPALE IZ BIKINIJA! Šok izdanje, ovo od nje niko nije očekivao, pokazala intimu i atribute! 15:18 Vip 0
SARA JO HITNO OPERISANA Oglasila se iz bolničkog kreveta i otkrila detalje, pa uputila javni apel: Idite redovno na kontrole! 16:04 Vip 0
DA SAM JA TO URADILA BILA BIH ZABRANJENA Breskvicu uporedili sa Sarom Jo, a ona se odmah oglasila 19:09 Vip 0
ZBOG NJEGA SU SE POSVAĐALE POZNATE PEVAČICE! Zgodni odbojkaš zavadio najbolje prijateljice, a sada je oženjen i ima dete 19:15 Vip 0
SMUVALA SE SA MOJIM BIVŠIM, NIJE MI REKLA! Skandal, Sara Jo nakon 12 godina rešila da progovori, raskrinkala koleginicu 18:00 Vip 0
BILI SMO U VEZAMA KAD SMO KLIKNULI Pevačica otkrila šok detalje o početku veze sa zgodnim Slovencem: Osetili smo to na prvu 18:20 Vip 0
PALA KAO POKOŠENA USRED NASTUPA Sara Jo nasmejala čitavu javnost viralnim snimkom svog pada: Već sam zaronila u 2024. 10:35 Vip 0
ŠAMPANJ ĆEMO OTVORITI... Frajle zagrejale atmosferu nakon Sare Jo, sve veselije u Beogradu na vodi 23:00 Vip 0
SARA JO PALA NASRED BINE TOKOM NASTUPA: Dok je pokušavala da trese grudima, saplela se i poljubila pod 22:25 Vip 0
DA LI PREPOZNAJETE PRESLATKU DEVOJČICU? Ona je danas jedna od najatraktivnijih pevačica sa estrade, malo ko zna da je živela u Rimu 07:00 Vip 0
DANAS IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE! Sara Jo obradovala pratioce ovim fotkama, a čestitke samo pljušte! 12:26 Vip 0
OBJAVLJENE PRIVATNE FOTKE NAŠE PEVAČICE Sara Jo na parkingu uhvaćena u strastvenom trenutku sa svojim dečkom! 12:40 Vip 0
UDAJE SE SARA JOVANOVIĆ?! Pevačica šokirala pratioce novom objavom sa emotivnim partnerom! (FOTO) 21:15 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
KONTRAOBAVEŠTAJCI I PENTAGON ALARMIRALI, AMERIKA NA NOGAMA: Rusi kuju pakleni plan, hoće ovde da nas udare! 23:35 Vesti 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57