"SOFIJIN POTRČKO, ZBOG OVOGA JE OSTAVIO TRUDNU MILICU?!" Strašne uvrede na Terzin račun zbog ovog postupka! 23:40 Vip 0
ŠOKANTNI DETALJI IZ DOMA SOFIJE JANJIĆIJEVIĆ Javno obelodanjeno apsolutno sve: "Ne podržavaju Terzu, sramota ih je!" 17:50 Vip 0
SOFIJA PREBLEDELA OD STRAHA! U Elitu joj stiglo neprijatno iznenađenje, njena reakcija govori sve! 23:09 Vip 0
TERZA NAJAVIO TUŽBU TRUDNOJ MILICI VELIČKOVIĆ! Ona se hitno oglasila, o ovome će brujati region! 18:10 Vip 0
POJAVIO SE SNIMAK ŽESTOKO AKCIJE U ELITI! Sofija i Terza u nikad viđenom izdanju, trese se soba od uzdaha! 11:40 Vip 0
TI SI KRIVA ZA SVE! Terza osuo paljbu po Sofiji, brutalne uvrede na njen račun, ori se Bela kuća 06:00 Vip 0
SOFIJA RASKRINKALA TERZU, POMENULA I TRUDNU MILICU! Karambol u rijalitiju ne pestaje, sasula mu sve u lice pred svima 17:40 Vip 0
TERZA MAZI I LJUBI CIMERKU, A NIJE SOFIJA! Isplivale šokantne fotografije, mislili su da kamera ovo neće snimiti: "Majka može da mu bude!" 13:55 Vip 0
"JEL MOGUĆE DA SE TERZA OVOLIKO NISKO SPUŠTA" Izgovorio Sofiji ovu rečenicu, ona mu odmah postavila ultimatum 13:20 Vip 0
STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MAJU Došao sa povredama, pa otkrio sve detalje raskida: Nije normalna! 11:10 Vip 0
TERZA OČAJNIČKI MOLI SOFIJU ZA POMIRENJE Ona nema milosti, ucenjuje ga i postavlja ultimatum 10:40 Vip 0
"NAPRAVIĆE MU PAKAO" Zorica Marković bez dlake na jeziku, dotakla se i Miličinog ulaska u Elitu, haos u spoljnom svetu! 15:35 Vip 0
"IMA DEČKA, U ZATVORU JE, USKORO ĆE SE SVE SAZNATI!" Trudna Milica otkrila strašne stvari na Sofijin račun: "Terza će plakati!" 14:30 Vip 0
"PETAK, MILICA ULAZI U ELITU" Terzi i Sofiji se sprema haos, otkriven detaljan plan, nisu ni svesni šta im produkcija sprema! 10:41 Vip 0
SOFIJA I TERZA NA STUBU SRAMA! Haos u Eliti 8, učesnici ih totalno raskrinkali: "Ograđuju se, sada je kasno..." 01:50 Vip 0
"DA LI SE PLAŠIŠ DA ĆE MILICA UĆI U ELITU 8?" Nastao muk za crnim stolom, učesnici žestoko osudili Sofiju Janićijević 01:35 Vip 0
"KLASIČNO OGRAĐIVANJE, JA SAM KONJ" Skandalozan potez Borislava Terzića, raskinuo sa Sofijom, pa se setio trudne Milice! 23:31 Vip 0
STRAŠNE PRETNJE NA TERZIN RAČUN! Situacija se ne smiruje, drama u spoljnom svetu: "Proći ćeš kao brat, videćeš" 17:12 Vip 0
TERZA BEŽI IZ RIJALITIJA! Strašan sukob u Eliti, gađaju se kamenjem, hitna reakcija obezbeđenja! 16:12 Vip 0
TERZI PRETI ZATVOR ČIM IZAĐE IZ RIJALITIJA! Žestoka osveta, učesnik ni ne sluti šta mu se sprema! 15:41 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 6. NOVEMBAR Ovan gori od ljubomore, Rak emotivno rasterećen, a evo šta čeka ostale 19:27