E.Biberović "NE MOGU BITI PONOSNIJI" Luk Blek nije mogao više da izdrži razne kritike i prozivke, oglasio se i javno istakao kako se oseća! 20:55 Vip 0
E.Biberović LUK BLEK SE HITNO OGLASIO NEPOSREDNO PRED FINALE Ne može više da izdrži, oseća se nelagodno, evo šta se sve krije iza toga! 20:45 Vip 0
Alo/N.Denda "BITNO JE ZAGRLITI SVOJU ZEMLJU" Luk Blek otvorio dušu, otkrio sve o nastupu za Eurosong, pa pomenuo i Konstraktu 20:15 Vip 0
Alo/N.Denda TO JE NJEGOVA POTREBA DA ISKAŽE ŠTA GA BOLI Majka Luke Bleka otkrila šta se krije iza pesme "Samo mi se spava" 17:50 Vip 0
Alo/E.B. POČELO PRVO POLUFINALE PESME ZA EVROVIZIJU Naš predstavnik će nastupiti treći po redu! 21:04 Vip 0
ALO "STRAŠNO, OVO JE SRAMOTA" Sugrađani nisu štedeli našeg predstavnika na Pesmi za Evroviziju, iznenadili procenama i odgovorima! 20:46 Vip 0
Alo/N.D. TRPEO SAM MALTRETIRANJE Luk Blek ogolio dušu, po prvi put progovorio o nasilju koje je doživeo! 09:10 Vip 0
ALo/E.B. HURRICANE SRAMNO ISPROZIVALE LUKU BLEKA Tviteraši osuli drvlje i kamenje po njima, pa ih nikada brutalnije razapeli "One su doživele pravi blam na PZE" 09:44 Vip 0
Alo/E.B. LUKA BLEK VAN SEBE U EMISIJI Rasplakao se, a onda otvorio dušu i priznao jedno, nije mogao više da izdrži! 16:26 Vip 0
Alo/E.B. SIN ZLATE PETROVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO NAŠEG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI Svi su mislili da je fin i povučen, a sada zgrozio javnost i navukao gnev i osudu! (FOTO) 18:16 Vip 0
Alo/E.B. MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRALA OTKRIĆEM O "PESMI ZA EVROVIZIJU" Pustili su loše pesme i izvođače u finale kako ne bi bilo konkurencije Luki Bleku 20:35 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. OGLASILA SE MAJKA LUKE BLEKA! Porodica srpskog predstavnika Evrovizije donela veliku odluku, ovo će im promeniti život 13:50 Vip 0
Telegraf/Alo/N.D. BILI SU SVE NEKI ČUDACI Milica Todorović oplela po "Pesmi za Evroviziju", a onda se ostvrila na pobednika: Ne dopada mi se, istripovan je! 09:30 Vip 0
Alo/N.D. "JA SAM GEJ" Luk Blek objavio snimak na kojem priča o svom opredeljenju, društvene mreže se usijale (VIDEO) 09:00 Vip 0
Telegraf/Alo/B.S. MILICA TODOROVIĆ JE JOŠ JEDNA U NIZU KOJA JE PROKOMENTARISALA LUKU BLEKA "Pobednička pesma mi se ne dopada" 22:45 Vip 0
Alo/N.D. DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Luk Blek će nas predstavljati na Eurosongu, a evo kako je izgledao na počeku karijere (FOTO) 22:40 Vip 0
Alo/N.D. NEĆE VIŠE DA ĆUTI Nakon proglašenja pobednika, Princ se nije oglašavao, a sada je Luki Bleku javno uputio ovo (VIDEO) 21:30 Vip 0
Alo/N.D. ONI KOJI SU GA ODABRALI MRZE SRBIJU Saša Mirković oštro o Luki Bleku i "Pesmi za Evroviziju": Preostaje samo da se isključi RTS sa satelita 20:34 Vip 0
Alo/N.D. "SMEŠAN I NAMEŠTEN ŽIRI" Maja Nikolić oplela po RTS-u i Luki: Mračna koreografija sa đavolima, repovima i iluminatskim porukama 16:50 Vip 0
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
SVAKODNEVNO SE TUŠIRATE, ALI OVAJ DEO TELA NIKO NE PERE Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite 15:57