"DRUGAČIJE BI BILO DA JE ŽIRI GLASAO" Princ od Vranje nakon Eurosonga, evo šta kaže na poređenje sa džogerom! 16:00 Vip 0
ŠOK PRIZNANJE POSLE EVROVIZIJE Švajcarci jedva čekali da nas pošalju kući, nakon što Srbija nije prošla u finale nastao muk: "Svi su čekali da nas prozovu!" 14:30 Vip 0
RAZOČARAN NAKON PORAZA Prvi intervju Princa nakon povratka u Srbiju: "Jako je gorak osećaj" 07:40 Vip 0
PRINC OD VRANJE SE VRAĆA U SRBIJU Evo kada delegacija Srbije stiže iz Bazela, nakon neuspeha poručio samo jedno! 16:45 Vip 0
EVO KROZ ŠTA JE PROŠAO PRINC OD VRANJE NA EVROVIZIJI Da li je uspeo da predstavim državu na najbolji mogući način? 14:31 Vip 0
EVO KADA SRPSKA DELEGACIJA STIŽE IZ BAZELA U BEOGRAD Poznato zašto je Princ od Vranje morao da ostane do kraja Evrovizije 12:57 Vip 0
"DO POSLEDNJEG TRENUTKA SE NIŠTA NE ZNA" Princ od Vranje o utiscima sa Evrovizije, otkrio ko mu je favorit! 12:40 Vip 0
VEČERAS JE FINALE EVROVIZIJE 2025 Za pobedu se bori 26 zemalja, objavljen redosled nastupa! 10:40 Vip 0
''ŽAO MI JE SRBIJE, PESMA JE BILA LOŠA'' Maja Nikolić o debaklu Princa od Vranje na Evroviziji, oplela po Harem girls: ''Ni one ne bi proslavile'' 18:15 Vip 2
ŽESTOKO PONIZILA PRINCA! Članica Harem girlsa javno prozvala predstavnika Srbije nakon ispadanja iz takmičenja! 18:00 Vip 2
ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA SAZNATE PRAVU ISTINU! Evo koliko novca mora da se izdvoji za učešće na Evroviziji, Srbija je dala ovoliko! 16:30 Vip 1
"UBIĆE JE SUJETA" Nataša Kojić podržala albansku predstavnicu, pa iskritikovala Princa od Vranje! 11:40 Vip 0
"ZA MENE JE POBEDNIK!" Džordži oduševljen našim predstavnikom na Eurosongu, najavio povratak na PZE: "Čuvajte se!" 09:58 Vip 0
VODITELJKU RTS POLICIJA PRATILA U STOPU Evo šta se dešava u Bazelu: "Kao da smo u opasadnom stanju" 08:40 Vip 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
DOSTA SU BLOKIRALI ŽIVOT, SRBIJA NIJE SAMO KRUG DVOJKE Ministarka Jelena Žarić Kovačević o svim aktuelnim temama U RINGU 20:00 Vesti 0
JELENU JE PRED KONCERT OMELA JEDNA STVAR! Ivan Bosiljčić otkrio istinu: "Neprestano je to ponavljala, a ja sam blefirao" 21:09 Vip 0
''BILA JE U FIOCI 18 MESECI'' Tamara Milutinović je slučajno čula hit ''Cakum pakum'', pa šokirala: ''Kako ću dete naučiti tim vrednostima?'' 20:00 Vip 0
''ZA KARLEUŠU JEDNA OSMICA, IPAK SE TRUDI'' Marina Visković pohvalila Prijin STIL, pa šokirala stavom o koleginici: ''Treba da ide GOLA'' 20:15 Vip 0
"PRVI HONORAR SU MI UKRALI I OŠIŠALI ME KAO KRIMINALCA" Branislav Lećić je tri puta hteo da odustane od glume, pa otkrio: "Opraštam, ali ne zaboravljam!" 13:00 Vip 0
''SVE JE SPREMNO ZA BIZNIS SA GASTOZOM'' Keti iz Elite uzela stvar u svoje ruke, a zbog laži o sinu podnela tužbu protiv bivše zadrugarke (VIDEO) 19:00 Vip 0
'SRBIJU VIŠE NIKO NEĆE MOĆI DA ZAUSTAVI' Vučić: Gotova je u potpunosti priča o obojenoj revoluciji (VIDEO) 21:21 Vesti 50
DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK, 30. MAJ Vaga da se čuva lažnih prijatelja, Devica dobija podršku na poslu 19:35