''ŽELJKO JOKSIMOVIĆ MI JE DAO SAVET ZLATA VREDAN'' Princ od Vranje pecnuo stručni žiri PZE25 i odgovorio na prozivke Maje Nikolić 17:59 Vip 0
"KAKO JA DA BUDEM GEJ, KAD SE ZA MENE ZNA..." Princ od Vranje konačno odlučio da sve javno prizna, ne može više da ćuti! 21:41 Vip 0
"POJEDINI GEJ MUŠKARCI KOJE ODBIJEM MI ZATVARAJU KRUG POSLOVNIH MOGUĆNOSTI" Princ od Vranje šokirao sve priznanjem, evo šta mu se sve dešava! 20:30 Vip 0
PRINC OD VRANJE O OPTUŽBAMA ZA PEDOFILIJU Tvrdi da je sve nameštaljka, otkrio i ko radi takve stvari protiv njega 09:00 Vip 0
PREDSTAVNIK SRBIJE NA EVROVIZIJI OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU Slučaj prijavljen nadležnim organima, oglasio se i on, evo šta je imao da kaže! 07:35 Vip 0
KONAČNO OTKRIVENO DA LI PRINC OD VRANJE IMA PRINCEZU! Pevač dao odgovor na pitanje koje mnoge muči 11:58 Vip 0
PA, NIJE NI ČUDO ŠTO JE POBEDIO! Otkriveno ko su roditelji Princa od Vranje zaslužni za sve 08:12 Vip 0
Grand/Alo/A.J. EVO KO JE PRIC OD VRANJE Osvojio je publiku svojim nastupom, žene su odlepile za njim, a nećete verovati koji je fakultet završio 22:45 Vip 1
Alo "PRIJA MI ŠTO KAŽU DA SAM MAČO MUŠKARAC" Princ od Vranja laskavo nosi titulu miljenika žena, a evo šta kaže za večerašnji nastup 21:03 Vip 0
Alo/N.D. EVO ČIME SE BAVI NJEGOVA DEVOJKA Žene su poludele za pevačem, učestvuje u trci za pesmu Evrovizije, a voli ovu lepoticu (FOTO) 19:50 Vip 0
24.seddam/Alo/M.Č. KLANJALI SU MU SE U BUGARSKOJ Princ od Vranje otkrio kako je i zašto dobio ovaj aristokratski nadimak, iako u slobodno vreme radi u vinogradu 14:55 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
''MUZLA SAM KRAVE, ČUVALA OVCE I KOPALA BAŠTU...'' Tamara Milutinović je prvu zaradu imala na Mašinskom fakultetu, a evo i kako (VIDEO) 09:00 Vip 0
"3.000 DINARA SAM DOBILA ZA PRVI HONORAR I BILA SAM NAJSREĆNIJA OSOBA" Ovde je radila Jelena Kostov na samom početku karijere 16:00 Vip 0
''ČEKANJE ME JE KOŠTALO MNOGIH HITOVA'' Katarina Didanović o poređenju sa Eminom Jahović, Teom Tairović i svadbi koju ne planira 20:15 Vip 0
PATRIK DRID ZA ALO! PRVI PUT POKAZAO RANE Dekan iz Novog Sada o posledicama napada na fakultetu (VIDEO) 19:44 Vesti 8
OVAJ MOMENAT JE SVIMA PROMAKAO! Evo šta su Tea i Ivan uradili pred svim gostima, a niko nije primetio! (VIDEO) 19:15 Vip 0
DIJALOG I OSMEH UVEK, POGOTOVO KADA TO NIJE LAKO Sara Pavkov, najmlađa ministarka, gostovala U RINGU 20:00 Vesti 0
SUTRA JE ĐURĐEVDAN, OVE OBIČAJE MORATE DA ISPOŠTUJETE Domaćice, ovo morate obavezno da uradite 12:15 Vesti 0
"MOJ SIN JE UMRO OKO POLA 7, SNAJA SE OBESILA 10 MINUTA POSLE" Oglasila se majka preminulog Miroslava iz Loznice 09:38 Hronika 0
SRBI MASOVNO PIJU SURUTKU, VERUJU DA JE ZDRAVA Dr Mandić otkrila koja je najbolja, a koju treba odmah da izbacite iz ishrane 10:25