NAJLEPŠI SAKO OVE SEZONE Elegantan kroj u kome ćete sigurno biti primećeni, idealan za svaki dan, ali i za svečane prilike 20:00
BELI KOMPLETI SU HIT SEZONE Opra Vinfri ne skida ovaj model, detalj na gornjem delu je pun pogodak! 13:30
JEDINE PANTALONE KOJE ĆETE NOSITI OVE JESENI Opra je očarala sve prisutne u ovom modelu, boja je omiljena svim ženama u Srbiji 20:30
OPRA VINFRI KAKVU DO SADA NISTE VIDELI Nikad mršavija utegla se u helanke i nastao je kolaps na ulicama 08:04
U OVOM KOMPLETU ĆETE BITI ZVEZDA LETA Opra Vinfri održala modnu lekciju, sve oči su bile uprte u njen autfit 21:00
PANIKA NA IMANJU OPRE VINFRI Uhapšena dvojica tinejdžera, šokantan incident digao javnost na noge! 15:05
BELA MAJICA I PANTALONE ZA PROLEĆE Opra Vinfri još jednom potvrdila status modne ikone, ovaj stil stoji apsolutno svima 17:10
IZGLEDA KAO TINEJDŽERKA Opra Vinfri (70) zablistala na dodeli nagrada, a potom otkrila tajnu svoje vitke linije! 19:12
RAME UZ RAME SA ISTORIJSKIM VELIKANIMA Opra Vinfri dobila portret u Nacionalnoj galeriji u Vašingtonu 10:54
SVI JE PITAJU DA LI JE KORISTILA "OZEMPIC" ZA MRŠAVLJENJE Opra Vinfri nikad vitkija, "sad me drugačije tretiraju, nego kad sam imala 90 kilograma" 18:20
PRVA DAMA AMERIČKE TELEVIZIJE NIKAD VITKIJA Ljubičanstvena toaleta istakla ženstvenu figuru, svi su bili očarani neponovljivom Oprom! 14:17
SMRŠALA 20 KILOGRAMA BEZ DIJETE Tajna savršene linije Opre Vinfri je u "čarobnoj supi", imamo i recept! 12:04
PRISETILA SE DAVNE 1985. GODINE Opra Vinfri otkrila kako joj je Stiven Spilberg promenio život, posle čega kreće vrtoglavi uspon 22:01
N.Denda OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA TINE TARNER Četiri godine se nije pojavljivala u javnosti, a evo u čijem je društvu tada bila (FOTO) 07:50 Vip 0
alo.rs/Sensa.hr/Maša Georgije ŽIVOTNI SAVET OPRE VINFRI Tri pitanja koja treba da postavite sebi da biste izabrali svoj životni poziv 14:15 Žena 0
PROŠLA JE KROZ PAKAO KAO DETE Sa 14 godina zatrudnela je sa ujakom, a evo kako se velika Opra Vinfri izvukla iz ponora droge i alkohola 10:59
Naj žena.rs MRAČNE TAJNE OPRE VINFRI Najinspirativnija voditeljka je odrasla u strašnom siromaštvu, a zbog jezive stvari je morala da pije deterdžent! 11:13
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1