CECA ZAPOSLILA DEVOJKU IZ AZIJE U VILI NA DEDINJU! Evo kako izgleda nova kućna pomoćnica, zajedno sa njom pripremala slavu (FOTO) 21:20 Vip 1
U ZATVORU SAM BILA 122 DANA! Ceca progovorila o prvom utisku iz ćelije, a ono što je videla na zidovima kada su joj upalili svetla potpuno ju je šokiralo! 07:00 Vip 0
KRISTALI OKO VRATA I TORBA OD 50.000 EVRA! Ceca zasijala na crvenom tepihu, pa otkrila planove za Novu godinu! 23:05 Vip 0
SIN ZLATE PETROVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU O CECI RAŽNATOVIĆ! Šokirao sve priznanjem, ovo javnost nije znala! 07:00 Vip 0
NA NASTUPU OTKRILA SVOJ EMOTIVNI STATUS! Nakon pesme publici imala da poruči samo jedno: "Moj je najjači!" 22:10 Vip 0
''ZAŠTO LAŽEŠ NAROD?'' Naša pevačica uzvratila Veljku Ražnatoviću, naterala ga da javno prizna istinu 11:39 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA Anastasija se prva oglasila, čestitke pristižu sa svih strana! 14:20 Vip 0
''IMAŠ PROBLEM SA SUJETOM!'' Žestoka rasprava Cece i Bosanca postala viralna: ''Ako zagrebemo, obloge će ti stavljati" 18:40 Vip 0
"MOJE PRIJATELJSTVO SA PALMOM ŽIVEĆE VEČNO!" Ceca Ražnatović progovorila o Draganu Markoviću 18:23 Vip 0
"NEVINOST SAM IZGUBILA IZ ČISTE RADOZNALOSTI" Ceca Ražnatović otvoreno progovorila o svojoj privatnosti 16:10 Vip 0
''DRAGI MOJ BRATE PRERANO SI OTIŠAO...'' Ceca Ražnatović se oglasila nakon smrtnog slučaja, teško se miri sa njegovom smrću 16:20 Vip 0
CECI SAM REKLA DA DRAGANU MIRKOVIĆ VOLIM NAJVIŠE! Pevačica obelodanila šok detalje susreta sa Ražnatovićkom 18:55 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ NA METI PREVARANATA! Pevačica upletena u malverzaciju, u pitanju je iznos od čak 24.000 evra! 09:39 Vip 0
CECA OTKRILA NEŠTO NAJPRIVATNIJE! Na pitanje o gubljenju nevinosti pevačica bez dlake na jeziku odgovorila ovo 19:40 Vip 0
GDE JE NESTAO CECIN BRAT MILAN? Bio je glavni švaler u Beogradu, zbog njega su se tukle ove pevačice, a zaveo je i starletu 19:05 Vip 0
"BILA SAM U SAMICI SA BUBAŠVABAMA" Ceca progovorila o zatvoru i akciji "Sablja": Naslonili su joj četiri duge cevi na slepoočnicu! 11:10 Vip 0
''ZASLUŽUJE MNOGO BOLJU ŠMINKU'' Seka Aleksić za Cecu ima više zamerki, Dari dala najnižu ocenu, a Karleušu digla u nebesa 21:11 Vip 1
NE ZNAM KAKO JE TO IMATI OCA! Potresna ispovest Anastasije Ražnatović kida dušu, priznala kroz šta su prolazili Ceca i Veljko 20:57 Vip 0
NA CECI RAŽNATOVIĆ SVE MARKA DO MARKE + STAJLING IDEALAN ZA JESEN Evo kako je pevačica iskombinovala dve najpopularnije nijanse ove sezone 20:48
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
STIŽE NAM SNEG, PADAĆE TRI DANA Ledeni talas na vratima Srbije, SAMO ŠTO NIJE, OVDE ĆE BITI POLA METRA SNEGA 14:24 Vesti 0
MOJ SADAŠNJI MUŽ ŽELI DA SE ODREKNEM SVOG SINA IZ PRETHODNOG BRAKA Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako 13:34
OPUSTOŠILI HUMSKU Otkriveno koliko je Partizan potrošio na igrače za sedam godina i koliko crno-beli još duguju 14:23